Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Kurzy vaření

 

Domácí párty

Párty jak od profesionálů! To není finančně a časově nereálný sen, jen se musí vědět, jak na to... Že to nejde? Ale jde a my Vám ukážeme jak! Více...

Školka vaření - Pečení cukrovinek (5 - 10 let)

Kdo z nás by si čas od času neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Grilování hovězího masa - kurz pod širým nebem

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Grilování ryb a mořských plodů - kurz pod širým nebem

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Grilování - Mixgrill - kurz pod širým nebem

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Škola vaření pro mládež - 2. menu (11 - 17 let)

Mládí vpřed ! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 11 - 17 lety. Zdravé, chutné a kreativní...takové jsou kurzy vaření pro mládež. Více...

Grilování - Menu na grilu - 1

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Makronky

Sláva francouzských makronek - "pusinek" z bílků, cukru a mandlové mouky obletěla již dávno celý svět. O makronkách se ví samozřejmě i na Moravě, a v Brně semotném existuje hnedle několik výrobců, kterým svět Makronek naprosto učaroval. Makronky od Hanky asi netřeba představovat, ale kdyby jenom přece...tak vězte, že Hanka se výrobě makronek naučila přímo ve Francii. Že s rezervací tohoto kurzu ještě váháte??, rozhodování Vám usnadníme, skočte se mrknout do Piknikboxu, kavárny kterou Hanka společně se svou kamarádkou provozuje a její makronky tam ochutnejte :-) Více...

VEGI - kreativně

Plnohodnotné veganské a vegetariánské pokrmy, které vypadají krásně na talíři a navíc jsou ještě velmi chutné? ANO, to není žádná bláhová představa, ale realita, která je náplní tohoto kurzu. Více...

Grilování - Menu na grilu - 2

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Gurmet menu - 1

Recyklace Valentýna! Ano, ano, je to naše Valentýnské menu :-). Valentýnské vaření, pro páry každého ražení letos bohužel proběhnout nemohlo, a toho menu je FAKT ŠKODA! Více...

Začínám vařit - 1

Staré české přísloví praví...žádný učený z nebe nespadl! Ano, je to tak, i umění vařit skvěle se dá naučit :-) Neumíte krájet, vařit, péct a smažit?? Připálíte i vodu na čaj? Stravujete se nehezky, a rádi byste to změnili? Na tomto speciálním kurzu se budeme věnovat doopravdy základům. Naučíme Vás krájet, brousit nůž, správně vybírat kvalitní suroviny, uvařit základní vývary, omáčky a pokrmy, které budou velice variabilní. Prostě Vás TO naučíme! Více...

Termíny:5.10.2022 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
28.1.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
27.4.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Humři, krabi a krevety

Během letních pobytů u moře spousta z vás zajisté zatoužila ochutnat nějakou tu mořskou laskominou, která se dá za celkem rozumné peníze od tamních rybářů pořídit. No jo, ale co s tím stvořením dělat? Naučte se, jak si korýše skvěle připravit. Více...

Termíny:7.10.2022 Zbývá 1 volných míst.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
9.12.2022 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
9.3.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Křehké, kynuté a listové

Jak již název napovídá, na tomto kurzu se bude těsto vyrábět ve velkém! Více...

Termíny:24.3.2023 Volno.Lektor: Maryna Matuszek.Rezervovat >

Tradiční česká kuchyně - 1

Nejen pivu a karlovarskému porcelánu vděčí naše země za svůj věhlas. Byly doby, kdy se i česká kuchyně hrdě vyjímala na výsluní po boku kuchyně francouzské. Né každý však ví, jak to ta babička vlastně dělala... Chcete se vrátit ke kořenům? Chcete mít v rukávu majstrštyk, kterým osníte při nedělním obědě, muže, tchýni, zetě, či "jenom" sami sebe?? Pokud ano, tak je tento kurz pro Vás jako stvořený! Více...

Termíny:9.10.2022 Obsazeno.Lektor: Antonín Jurka.Jako náhradník >
2.4.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Ramen

Ramen...nebo i rámen s dlouhým á je syté, nudlové jídlo z Japonska. Nejoblíbenější je ve formě misky plné nudlí, potopených v silném, masovém vývaru, ochuceným jednou ze tří základních omáček (taré) a podávaným s naloženým vejcem, plátky masa, neodmyslitelnou jarní cibulkou a dalšími, variabilními toppingy. Více...

Termíny:4.12.2022 Volno.Lektor: Jan Miňha.Rezervovat >
26.1.2023 Volno.Lektor: Jan Miňha.Rezervovat >
26.3.2023 Volno.Lektor: Jan Miňha.Rezervovat >

Indická kuchyně - 1

Připravit pravé indické jídlo bývalo v České republice před lety docela složité. Dnes už je to jinak, všechny potřebné ingredience nabízí místní supermarkety....jen vědět, jak na to!! A to, jak na to, se máte možnost dozvědět a naučit od jednoho z nejpovolanějších - Tejindera Riara, majitele brněnské restaurace DR.INDY - pup & indian grill v Brně Bohunicích. Více...

Termíny:12.10.2022 Obsazeno.Lektor: Tejinder Riar.Jako náhradník >
24.1.2023 Volno.Lektor: Tejinder Riar.Rezervovat >
1.3.2023 Volno.Lektor: Tejinder Riar.Rezervovat >

Ryby a dary moře 1

Není ryba jako ryba. Čím je čerstvější, tím je samozřejmě chutnější. Tím ale celá ta věda kolem přípravy ryb a dalších mořských živočichů rozhodně nekončí! Víte, jak se pozná opravdu čerstvá ryba? Více...

Termíny:13.10.2022 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
10.2.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Rum Master

Není rum jako rum. Pojďte s námi nakouknout do světa rumů! Začneme historií tohoto fenoménu, probereme si vše pěkně od podlahy, spoustu rumů ochutnáme, naučíme se umíchat legendární koktejly z rumů a hlady taky nebudeme! Více...

Termíny:14.10.2022 Obsazeno.Lektor: David Švábenský.Jako náhradník >
13.1.2023 Volno.Lektor: David Švábenský.Rezervovat >
10.3.2023 Volno.Lektor: David Švábenský.Rezervovat >

Kapr - pokaždé jinak

Jen málokdo z nás neokusil v Česku tak rozšířenou rybu, jako je kapr. Přijměte pozvánku na cestu za výtečnými úpravami kapra, jak jej neznáte. Ochutnáte a navždy změníte názor na naši "vánoční" rybu. Více...

Termíny:15.10.2022 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Sushi

Bylo vždy Vaším snem rolovat sushi jako pravý japonský mistr kuchař? Ukážeme Vám, jak snadné to je. Věděli jste, že je sushi zdravé? Kolik podob lahůdek se skrývá pod jedním pojmem? Více...

Termíny:18.10.2022 Volno.Lektor: Jiří Zajíček.Rezervovat >
19.1.2023 Volno.Lektor: Jiří Zajíček.Rezervovat >
18.4.2023 Volno.Lektor: Jiří Zajíček.Rezervovat >

Čokoládové lanýže a bonbony

Také patříte k těm, kteří kvalitní čokoládě a všemu co se kolem ní motá totálně propadli ?! Pokud ano, tak rozhodně čtěte dál :-) Více...

Termíny:19.10.2022 Volno.Lektor: Tereza Navrátilová.Rezervovat >

Výroba domácích párků a klobás

Ne nadarmo se říká: Kováři, drž se svého kopyta! Přesně tohoto přísloví jsme se drželi při rozvahách o kurzu výroby domácích párků a klobás. Na pomoc jsme si přizvali odborníky z Řeznictví a uzenářství Strejček, kde rodinná tradice tohoto řemesla sahá až do roku 1927. Více...

Termíny:20.10.2022 Obsazeno.Lektor: Pavel Rambousek.Jako náhradník >
12.11.2022 Obsazeno.Lektor: Pavel Rambousek.Jako náhradník >
21.1.2023 Volno.Lektor: Pavel Rambousek.Rezervovat >
23.3.2023 Volno.Lektor: Pavel Rambousek.Rezervovat >

Paštiky a šunky

Téma mluví samo za sebe - pojďme si společně připravit poctivé domácí paštiky, terinky a šunky. Jako ideální příloha zajisté poslouží pravý moravský pecen, který si společně upečeme. Více...

Termíny:22.10.2022 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
24.2.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Rakouská tradiční kuchyně

Grüß Gott! Zachutnalo Vám u našich rakouských sousedů? Dali by jste si doma zauzenou rybku, vzpomínáte na luxusní kässespätzle, na kterých jste si pochutnali v alpách během Vaší zimní dovolené, slyšeli jste o panu Plachuttovi, který proslavil rakouskou kuchyni a na jeho Tafelspitz jezdí do jeho vídeňských restaurací celý svět, bylo by ke kafíčku libo Kaiserschmarren??? Ano, tohle všechno se naučíte, průvotcem rakouskou kuchyní Vám bude Tonda Jurka, šéfkuchař studia Divoká vařečka který dlouhá léta sbíral skušenosti právě v rakouských alpách. Více...

Termíny:23.10.2022 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
22.3.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Italské menu 2

Itálie, to není jenom pizza, špagety a cikády! Je to jedna z mnoha zemí, kde je dobré, kvalitní a zejména rozmanité jídlo alfou a omegou tamního domorodého obyvatelstva. Italské stolování je příjemným zpestřením dne a příležitostí setkat se s přáteli či rodinou. Více...

Termíny:25.10.2022 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
16.2.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky

"Postavil jsem si vlastní vězení, mám v Brně bar...a nyní už i speciál kurz vaření!!" Jestli máš pro strach uděláno a nebojíš se nějaké té přestřelky...tak jsi tady správně! Bude to 3 na 3...tři speciální burgery Pablo EscoBARU doplněné třemi mýchanými drinky. Více...

Termíny:27.10.2022 Zbývá 4 volných míst.Lektor: Michal Ondrák.Rezervovat >
15.12.2022 Volno.Lektor: Michal Ondrák.Rezervovat >
2.3.2023 Volno.Lektor: Michal Ondrák.Rezervovat >

Bez lepku - ne bez chuti

Držíte bezlepkovou dietu a chtěli byste se naučit něco nového? Máte v rodině nebo mezi přáteli někoho, kdo nemůže lepek a Vy se chcete naučit vařit bez lepku a chutně tak, že výsledek bude stejný nebo lepší jako při použití mouky?? Nebo nemáte problém s konzumací lepku a jen Vás zajímá, zda jsou ty pověry "bez lepku = bez chuti" pravdivé? Více...

Termíny:19.4.2023 Volno.Lektor: Kateřina Blažková.Rezervovat >

Kuře a králík

Kde jsou ty časy, kdy nám po dvorku běhala kuřata a v králíkárně podupávali králíci? Pojďme si připomenout, jak chutné může být "kreativně" upravené kuře a jak delikátní může být správně upravený králík. Více...

Termíny:2.11.2022 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
30.3.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Ryby a dary moře 2

Tématu ryb a mořských plodů se v naší škole vaření už nějaký čas věnujeme. Proto jsme pro vás připravili další kurz, kde se podíváme na zoubek hned několika oblíbeným rybám a mořským plodům. Více...

Termíny:3.11.2022 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
1.4.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Burgery

Každý sem tam zhřeší a po cestě z práce či z flámu, zažene hlad burgerem z "hladového okýnka". Ne vždy však z takového burgeru míváme i gastronomický zážitek. Pojďme si ukázat, že burger může být i velice chutné a plnohodnotné jídlo! Více...

Termíny:4.11.2022 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Vojtěch Fňukal.Rezervovat >

Cupcakes - výroba a květinové zdobení

Cupcakes jsou poslední dobou čím dál více oblíbené. Jedná se o minidortíčky, které jsou různě zdobené, potahované, s krémem...no prostě člověk může při výrobě cupcakes popustit uzdu své fantazii a doopravdy se vydovádět! Více...

Termíny:5.11.2022 Volno.Lektor: Markéta Sukupová.Rezervovat >
29.4.2023 Volno.Lektor: Markéta Sukupová.Rezervovat >

Vietnamská kuchyně - 2

Učarovaly Vám chutě Asie? Byli jste na prvním kurzu vietnamské kuchyně u vás ve studiu a nemáte dost, nebo se jen tak rádi touláte po vietnamské tržnici? Máte chuť vyzkoušet zase něco nového? Rádi rozšíříme Vaše gastroobzory! Pod vedením Tuana vše vyzkoušíte, ochutnáte, a věříme že i zařadíte mezi Vaše oblíbené stálice. Více...

Termíny:11.12.2022 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
11.2.2023 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >

Omáčky

Omáčky jsou jedním z hlavních pilířů nejedné světové kuchyně a dobrou gastronomii si bez zvládnutí problematiky přípravy omáček nelze představit. Více...

Termíny:8.11.2022 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
23.2.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Kuře - 1

Kuře od A až po Z... Na tomto kurzu se kuřeti podíváme doopravdy "na zoubek". Kuře se naučíme vykostit a jednotlivé části zpacovat tak, aby nám vznikla celá paleta diametálně odlišných pokmů. Více...

Termíny:9.11.2022 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
16.4.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Zvěřina

Se šípkovou nebo se zelím? Tentokrát jsme toto české dilema rozhodli za Vás. Zvěřina však není pouze o těchto dvou známých úpravách. Díky dostupnosti běžných druhů mas jsme již pozapomněli na delikátnost pokrmů připravených ze zvěřiny. Po absolvování tohoto kurzu Vás již nepřekvapí člen Vaší rodiny, který se vrátí z mysliveckého plesu se srncem na zádech. :-) Více...

Termíny:11.11.2022 Zbývá 2 volných míst.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
22.2.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Školka vaření - Domácí hamburger TVAROHÁČEK (5 - 10 let)

Kdo z nás by si čas od času neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Termíny:13.11.2022 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Kuchařský tým studia.Rezervovat >

Vietnamská kuchyně - 1

Učarovaly Vám chutě Asie? Touláte se rádi po vietnamské tržnici a nevíte, co byste dřív ochutnali? Máte chuť vyzkoušet zase něco nového? Rádi rozšíříme Vaše gastroobzory! Více...

Termíny:6.12.2022 Zbývá 4 volných míst.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
14.1.2023 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
7.2.2023 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
11.3.2023 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >

Řezy, rolády a další parády - Piškotová těsta

Jak na nadýchané piškotové těsto? Jak zamotat piškotovou roládu, aby nepraskla? Jak vykouzlit rolády, piškotové řezy, dortíky a další tvary "moderně"? Jak uvařit několik druhů poctivých krémů? Jak to celé naplánovat, vyrobit a "načančat"? Více...

Termíny:16.11.2022 Volno.Lektor: Lenka Dvořáková.Rezervovat >
25.3.2023 Volno.Lektor: Lenka Dvořáková.Rezervovat >

Vaří celá rodina - 1

Název tohoto kurzů mnohé napovídá... Tento kurz je určen pro RODIČE A DĚTI. Baví vás vařit společně? Chcete se něco přiučit a zařadit do svého rodiného jídelníčku nějakou novou specialitku? Máte jasno kdo je v rodině při vaření šéf? Chcete vařit se svýmy dětmi, ale doma na to není prostor a trpělivost? Více...

Termíny:17.11.2022 Zbývá 4 volných míst.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
3.6.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Dámská jízda

Pouze pro ženy! Ano, ano, bude to "babinec" :-) Více...

Termíny:18.11.2022 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
3.2.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Francouzská kuchyně

UMĚT SE DOBŘE NAJÍST...to pro obyvatele země galského kouhouta není a nikdy nebyl žádný problém! Více...

Termíny:19.11.2022 Volno.Lektor: Jiří Zajíček.Rezervovat >
8.3.2023 Volno.Lektor: Jiří Zajíček.Rezervovat >

Školka vaření - Pizza (5 - 10 let)

Kdo z nás by si čas od času neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Termíny:20.11.2022 Obsazeno.Lektor: Kuchařský tým studia.Jako náhradník >

Ryby sladkovodní

Kapr, pstruh, štika, candát, lín, sumec, amur, atd. - sladkovodních ryb je nepřeberné množství, proč tedy těchto darů naší země nevyužít a nerozšířit si náš jídelníček o kvalitní a nutričně významné pokrmy? Práce se sladkovodní rybou je velice jednoduchá a její příprava časově nenáročná, jen se musí vědět, jak na to. Více...

Termíny:24.11.2022 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
4.4.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Pánská jízda - ŽENÁM na tento termín vstup POVOLEN

Pro velký zájem ze strany žen je tento termín otevřen pro jakékoli pohlaví!! Dámy, vítejte mezi námi :-) Čím začít??...dobrý rum či whisky nemůže na začátek nic pokazit, ne? Více...

Termíny:25.11.2022 Obsazeno.Lektor: Antonín Jurka.Jako náhradník >
3.3.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Zabijačkové speciality

Tradice je tradice a je potřeba ji udržovat! Více...

Termíny:26.11.2022 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
18.2.2023 Volno.Lektor: Michal Barták, Antonín Jurka.Rezervovat >

Úžasné dorty

Nejsou dorty, jako dorty. Průvodkyní na tomto speciálním dortovém kurzu Vám bude Markéta Sukupová, majitelka firmy Úžasné dorty. Více...

Termíny:27.11.2022 Obsazeno.Lektor: Markéta Sukupová.Jako náhradník >
12.2.2023 Volno.Lektor: Markéta Sukupová.Rezervovat >

Steaky, omáčky a rafinované přílohy

Bylo by libo medium? Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá. Ale jak na to? Co s kusem masa, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ? Více...

Termíny:29.11.2022 Zbývá 1 volných míst.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
11.1.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
14.4.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Steaky 3

Bylo by libo medium? Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá! Ale jak na to? Co s kusem masa? Jak docílit toho, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ? Více...

Termíny:1.12.2022 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
1.2.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Kváskové pečivo

Chcete se naučit upéct tradiční kváskový chléb a další kváskové pečivo? Takové, jaké se dá pořídit ve vyhlášené brněnské pekárně a cukrárně Laskominy od Maryny? V našem kurzu Vás taji a úskalími přípravy kváskového pečiva provede přímo její majitelka Maryna. Více...

Termíny:3.12.2022 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Maryna Matuszek.Rezervovat >
17.2.2023 Volno.Lektor: Maryna Matuszek.Rezervovat >

Pánská jízda

Čím začít??...dobrý rum či whisky nemůže na začátek nic pokazit, ne? Když to navíc doplníme ochutnávkou výborných piv a společně uvaříme některé z nejoblíbenějších "chlapských" pochutin, tak to nemůže dopadnout špatně! Více...

Termíny:16.12.2022 Volno.Lektor: Kuchařský tým studia.Rezervovat >
20.1.2023 Volno.Lektor: Michal Barták, Antonín Jurka.Rezervovat >
21.4.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Pečení vánočního cukroví

Upečte si v našem studiu Divoká vařečka tradiční i netradiční vánoční cukroví, které si s sebou odnesete také domů. Užijte si pohodovou atmosféru, vybočte z kolejí předvánočního stresu a ušetřte čas a nervy. Více...

Termíny:17.12.2022 Obsazeno.Lektor: Lenka Dvořáková.Jako náhradník >
18.12.2022 Obsazeno.Lektor: Lenka Dvořáková.Jako náhradník >
19.12.2022 Volno.Lektor: Lenka Dvořáková.Rezervovat >

Ryby a dary moře 3

Ryby a dary moře se stávají velmi oblíbenou součástí našeho jídelníčku, i díky tomu je tady v řadě již třetí pokračování rybího kurzu, na kterém se naučíte další jednoduché způsoby zpracování ryb a do své rybí kuchařky zařadíte několik dalších šikovných receptů. Více...

Termíny:12.1.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
28.4.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Steaky 2

Steaky na 1000 způsobů vám jistě na Vašem monitoru vyskočí při vyhledání tohoto fenoménu v některém z internetových prohlížečů. Ne vždy jsou však informace takto získané v samotné praxi použitelné. Jak doopravdy na to? Více...

Termíny:17.1.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
5.4.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Domácí těstoviny

V kuchyni je málo tak lahodných, lehkých a fantazii probouzejících surovin, jako jsou dobře připravené a správně uvařené těstoviny. Jak ze svého jídelníčku pár tahy vyřadit nudné špagety s kečupem a nahradit je něčím jednoduchým? Více...

Termíny:18.1.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
15.4.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Evergreeny světových restaurací - 1

Byly tady, jsou a budou! Jsou prostě pokrmy, které z jídelníčku světových restaurací jen tak něco "nevytlačí". Více...

Termíny:25.1.2023 Volno.Lektor: Michal Barták, Antonín Jurka.Rezervovat >

Maso a jeho tepelné úpravy

Znáte dělení masa? Víte, které maso je vhodné pro různé tepelné úpravy? Umíte nachystat maso na pečení, svázat jej a připravit základ? Chcete se naučit různé techniky tepelné přípravy? Potom tenhle kurz je právě pro Vás. Více...

Termíny:2.2.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Moderní česká kuchyně - 1

Klasické české recepty jinak - odlehčeně, zajímavě a moderně. To bylo hlavní zadání při sestavování tohoto kurzu. I česká kuchyně se dá připravovat moderně a takto připravený pokrm může chutnat a vypadat na talíři jako pokrm z luxusní restaurace. Více...

Termíny:25.2.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Rychle a chutně - 1

V dnešní uspěchané době často nezbývá čas na delší složitější vaření. Je však důležité si dopřát nějaké kvalitní stravy, "nakrmit děti" nebo sami sebe něčím rychlým, chutným, nápaditým a třeba i zdravým. Vaření je velice kreativní činnost a věřte nebo ne, chutné a plnohodnotné jídlo se dá většinou zvládnout připravit do 30 minut! Přijďte nasbírat inspiraci a vařte doma rychle, chutně a s úsměvem :-) Více...

Termíny:28.3.2023 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Jehněčí, skopové a kůzlečí

Ovce, beran, jehně nebo kůzle - maso, které vyniká vysokým obsahem minerálů a je velice dietní. Pojďme si ukázat několik zásadních postupů, zajímavých receptů a triků při práci s těmito druhy masa. Více...

Termíny:31.3.2023 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky