Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Kurzy vaření

 

Bez lepku - ne bez chuti

Držíte bezlepkovou dietu a chtěli byste se naučit něco nového? Máte v rodině nebo mezi přáteli někoho, kdo nemůže lepek a Vy se chcete naučit vařit bez lepku a chutně tak, že výsledek bude stejný nebo lepší jako při použití mouky?? Nebo nemáte problém s konzumací lepku a jen Vás zajímá, zda jsou ty pověry "bez lepku = bez chuti" pravdivé? Více...

Termíny:31.3.2021 Volno.Lektor: Kateřina Blažková.Rezervovat >

Vietnamská kuchyně - 2

Učarovaly Vám chutě Asie? Byli jste na prvním kurzu vietnamské kuchyně u vás ve studiu a nemáte dost, nebo se jen tak rádi touláte po vietnamské tržnici? Máte chuť vyzkoušet zase něco nového? Rádi rozšíříme Vaše gastroobzory! Pod vedením Tuana vše vyzkoušíte, ochutnáte, a věříme že i zařadíte mezi Vaše oblíbené stálice. Více...

Termíny:6.12.2020 Obsazeno.Lektor: Tuan Pham Minh.Jako náhradník >
17.1.2021 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
27.2.2021 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >

Ryby a dary moře 2

Tématu ryb a mořských plodů se v naší škole vaření už nějaký čas věnujeme. Proto jsme pro vás připravili další kurz, kde se podíváme na zoubek hned několika oblíbeným rybám a mořským plodům. Více...

Termíny:2.2.2021 Volno.Lektor: Michal Barták, Dalibor Šupka.Rezervovat >
30.3.2021 Volno.Lektor: Dalibor Šupka.Rezervovat >

Rakouská tradiční kuchyně

Grüß Gott! Zachutnalo Vám u našich rakouských sousedů? Dali by jste si doma zauzenou rybku, vzpomínáte na luxusní kässespätzle, na kterých jste si pochutnali v alpách během Vaší zimní dovolené, slyšeli jste o panu Plachuttovi, který proslavil rakouskou kuchyni a na jeho Tafelspitz jezdí do jeho vídeňských restaurací celý svět, bylo by ke kafíčku libo Kaiserschmarren??? Ano, tohle všechno se naučíte, průvotcem rakouskou kuchyní Vám bude Tonda Jurka, šéfkuchař studia Divoká vařečka který dlouhá léta sbíral skušenosti právě v rakouských alpách. Více...

Termíny:9.3.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Čokoládové lanýže a bonbony

Také patříte k těm, kteří kvalitní čokoládě a všemu co se kolem ní motá totálně propadli ?! Pokud ano, tak rozhodně čtěte dál :-) Více...

Termíny:17.3.2021 Volno.Lektor: Tereza Navrátilová.Rezervovat >

Humři, krabi a krevety

Během letních pobytů u moře spousta z vás zajisté zatoužila ochutnat nějakou tu mořskou laskominou, která se dá za celkem rozumné peníze od tamních rybářů pořídit. No jo, ale co s tím stvořením dělat? Naučte se, jak si korýše skvěle připravit. Více...

Termíny:5.11.2020 Obsazeno.Lektor: Michal Barták.Jako náhradník >
28.1.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
16.4.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Steaky, omáčky a rafinované přílohy

Bylo by libo medium? Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá. Ale jak na to? Co s kusem masa, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ? Více...

Termíny:6.11.2020 Zbývá 2 volných míst.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
13.1.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
4.3.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Zabijačkové speciality

Tradice je tradice a je potřeba ji udržovat! Více...

Termíny:7.11.2020 Obsazeno.Lektor: Michal Barták, Antonín Jurka.Jako náhradník >
19.2.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Úžasné dorty

Nejsou dorty, jako dorty. Průvodkyní na tomto speciálním dortovém kurzu Vám bude Markéta Sukupová, majitelka firmy Úžasné dorty. Více...

Termíny:8.11.2020 Obsazeno.Lektor: Markéta Sukupová.Jako náhradník >
20.2.2021 Obsazeno.Lektor: Markéta Sukupová.Jako náhradník >
6.3.2021 Volno.Lektor: Markéta Sukupová.Rezervovat >

Kváskové pečivo

Chcete se naučit upéct tradiční kváskový chléb a další kváskové pečivo? Takové, jaké se dá pořídit ve vyhlášené brněnské pekárně a cukrárně Laskominy od Maryny? V našem kurzu Vás taji a úskalími přípravy kváskového pečiva provede přímo její majitelka Maryna. Více...

Termíny:10.11.2020 Zbývá 1 volných míst.Lektor: Maryna Matuszek.Rezervovat >
22.1.2021 Volno.Lektor: Maryna Matuszek.Rezervovat >

Maso a jeho tepelné úpravy

Znáte dělení masa? Víte, které maso je vhodné pro různé tepelné úpravy? Umíte nachystat maso na pečení, svázat jej a připravit základ? Chcete se naučit různé techniky tepelné přípravy? Potom tenhle kurz je právě pro Vás. Více...

Termíny:3.3.2021 Volno.Lektor: Dalibor Šupka.Rezervovat >

Burgery

Každý sem tam zhřeší a po cestě z práce či z flámu, zažene hlad burgerem z "hladového okýnka". Ne vždy však z takového burgeru míváme i gastronomický zážitek. Pojďme si ukázat, že burger může být i velice chutné a plnohodnotné jídlo! Více...

Termíny:13.11.2020 Obsazeno.Lektor: Vojtěch Fňukal.Jako náhradník >
30.1.2021 Volno.Lektor: Vojtěch Fňukal.Rezervovat >
13.2.2021 Volno.Lektor: Vojtěch Fňukal.Rezervovat >

Kuře - 1

Kuře od A až po Z... Na tomto kurzu se kuřeti podíváme doopravdy "na zoubek". Kuře se naučíme vykostit a jednotlivé části zpacovat tak, aby nám vznikla celá paleta diametálně odlišných pokmů. Více...

Termíny:14.11.2020 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
24.3.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Výroba domácích párků a klobás

Ne nadarmo se říká: Kováři, drž se svého kopyta! Přesně tohoto přísloví jsme se drželi při rozvahách o kurzu výroby domácích párků a klobás. Na pomoc jsme si přizvali odborníky z Řeznictví a uzenářství Strejček, kde rodinná tradice tohoto řemesla sahá až do roku 1927. Více...

Termíny:17.11.2020 Volno.Lektor: Pavel Rambousek.Rezervovat >
18.2.2021 Volno.Lektor: Pavel Rambousek.Rezervovat >

Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky

"Postavil jsem si vlastní vězení, mám v Brně bar...a nyní už i speciál kurz vaření!!" Jestli máš pro strach uděláno a nebojíš se nějaké té přestřelky...tak jsi tady správně! Bude to 3 na 3...tři speciální burgery Pablo EscoBARU doplněné třemi mýchanými drinky. Více...

Termíny:18.11.2020 Obsazeno.Lektor: Michal Ondrák.Jako náhradník >
10.2.2021 Volno.Lektor: Michal Ondrák.Rezervovat >

Ryby a dary moře 1

Není ryba jako ryba. Čím je čerstvější, tím je samozřejmě chutnější. Tím ale celá ta věda kolem přípravy ryb a dalších mořských živočichů rozhodně nekončí! Víte, jak se pozná opravdu čerstvá ryba? Více...

Termíny:19.11.2020 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
27.1.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
5.3.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Ryby sladkovodní

Kapr, pstruh, štika, candát, lín, sumec, amur, atd. - sladkovodních ryb je nepřeberné množství, proč tedy těchto darů naší země nevyužít a nerozšířit si náš jídelníček o kvalitní a nutričně významné pokrmy? Práce se sladkovodní rybou je velice jednoduchá a její příprava časově nenáročná, jen se musí vědět, jak na to. Více...

Termíny:20.11.2020 Zbývá 1 volných míst.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
8.4.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Omáčky

Omáčky jsou jedním z hlavních pilířů nejedné světové kuchyně a dobrou gastronomii si bez zvládnutí problematiky přípravy omáček nelze představit. Více...

Termíny:21.11.2020 Obsazeno.Lektor: Michal Barták.Jako náhradník >
11.3.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Zvěřina

Se šípkovou nebo se zelím? Tentokrát jsme toto české dilema rozhodli za Vás. Zvěřina však není pouze o těchto dvou známých úpravách. Díky dostupnosti běžných druhů mas jsme již pozapomněli na delikátnost pokrmů připravených ze zvěřiny. Po absolvování tohoto kurzu Vás již nepřekvapí člen Vaší rodiny, který se vrátí z mysliveckého plesu se srncem na zádech. :-) Více...

Termíny:22.11.2020 Obsazeno.Lektor: Michal Barták.Jako náhradník >

Makronky

Sláva francouzských makronek - "pusinek" z bílků, cukru a mandlové mouky obletěla již dávno celý svět. O makronkách se ví samozřejmě i na Moravě, a v Brně semotném existuje hnedle několik výrobců, kterým svět Makronek naprosto učaroval. Makronky od Hanky asi netřeba představovat, ale kdyby jenom přece...tak vězte, že Hanka se výrobě makronek naučila přímo ve Francii. Že s rezervací tohoto kurzu ještě váháte??, rozhodování Vám usnadníme, skočte se mrknout do Piknikboxu, kavárny kterou Hanka společně se svou kamarádkou provozuje a její makronky tam ochutnejte :-) Více...

Termíny:23.11.2020 Volno.Lektor: Hana Drozdová.Rezervovat >
6.2.2021 Volno.Lektor: Hana Drozdová.Rezervovat >

Italské menu 2

Itálie, to není jenom pizza, špagety a cikády! Je to jedna z mnoha zemí, kde je dobré, kvalitní a zejména rozmanité jídlo alfou a omegou tamního domorodého obyvatelstva. Italské stolování je příjemným zpestřením dne a příležitostí setkat se s přáteli či rodinou. Více...

Termíny:24.11.2020 Obsazeno.Lektor: Antonín Jurka.Jako náhradník >

Ryby a dary moře 3

Ryby a dary moře se stávají velmi oblíbenou součástí našeho jídelníčku, i díky tomu je tady v řadě již třetí pokračování rybího kurzu, na kterém se naučíte další jednoduché způsoby zpracování ryb a do své rybí kuchařky zařadíte několik dalších šikovných receptů. Více...

Termíny:25.11.2020 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
21.1.2021 Volno.Lektor: Dalibor Šupka.Rezervovat >

Steaky 3

Bylo by libo medium? Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá! Ale jak na to? Co s kusem masa? Jak docílit toho, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ? Více...

Termíny:27.11.2020 Obsazeno.Lektor: Michal Barták.Jako náhradník >
12.12.2020 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
20.1.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
27.3.2021 Volno.Lektor: Michal Barták, Dalibor Šupka.Rezervovat >

Začínám vařit - 1

Staré české přísloví praví...žádný učený z nebe nespadl! Ano, je to tak, i umění vařit skvěle se dá naučit :-) Neumíte krájet, vařit, péct a smažit?? Připálíte i vodu na čaj? Stravujete se nehezky, a rádi byste to změnili? Na tomto speciálním kurzu se budeme věnovat doopravdy základům. Naučíme Vás krájet, brousit nůž, správně vybírat kvalitní suroviny, uvařit základní vývary, omáčky a pokrmy, které budou velice variabilní. Prostě Vás TO naučíme! Více...

Termíny:28.11.2020 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Školka vaření (5-10 let) - Narozeninový dort

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

.
Termíny:29.11.2020 Obsazeno.Jako náhradník >

Škola vaření pro mládež - 14. menu - (11 - 17 let)

Mládí vpřed! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 11-17 lety. Více...

Termíny:1.12.2020 Obsazeno.Lektor: Antonín Jurka.Jako náhradník >

Sushi

Bylo vždy Vaším snem rolovat sushi jako pravý japonský mistr kuchař? Ukážeme Vám, jak snadné to je. Věděli jste, že je sushi zdravé? Kolik podob lahůdek se skrývá pod jedním pojmem? Více...

Termíny:2.12.2020 Zbývá 4 volných míst.Lektor: Jiří Zajíček.Rezervovat >
14.1.2021 Volno.Lektor: Jiří Zajíček.Rezervovat >

Dámská jízda

Pouze pro ženy! Ano, ano, bude to "babinec" :-) Více...

Termíny:4.12.2020 Obsazeno.Lektor: Antonín Jurka.Jako náhradník >
12.2.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Kapr - pokaždé jinak

Jen málokdo z nás neokusil v Česku tak rozšířenou rybu, jako je kapr. Přijměte pozvánku na cestu za výtečnými úpravami kapra, jak jej neznáte. Ochutnáte a navždy změníte názor na naši "vánoční" rybu. Více...

Termíny:5.12.2020 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Steaky 2

Steaky na 1000 způsobů vám jistě na Vašem monitoru vyskočí při vyhledání tohoto fenoménu v některém z internetových prohlížečů. Ne vždy jsou však informace takto získané v samotné praxi použitelné. Jak doopravdy na to? Více...

Termíny:8.12.2020 Zbývá 1 volných míst.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
23.2.2021 Zbývá 4 volných míst.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Indická kuchyně - 1

Připravit pravé indické jídlo bývalo v České republice před lety docela složité. Dnes už je to jinak, všechny potřebné ingredience nabízí místní supermarkety....jen vědět, jak na to!! A to, jak na to, se máte možnost dozvědět a naučit od jednoho z nejpovolanějších - Tejindera Riara, majitele brněnské restaurace DR.INDY - pup & indian grill v Brně Bohunicích. Více...

Termíny:9.12.2020 Zbývá 2 volných míst.Lektor: Tejinder Riar.Rezervovat >
19.1.2021 Obsazeno.Lektor: Tejinder Riar.Jako náhradník >
16.2.2021 Zbývá 1 volných míst.Lektor: Tejinder Riar.Rezervovat >

Pánská jízda

Čím začít??...dobrý rum či whisky nemůže na začátek nic pokazit, ne? Když to navíc doplníme ochutnávkou výborných piv a společně uvaříme některé z nejoblíbenějších "chlapských" pochutin, tak to nemůže dopadnout špatně! Více...

Termíny:11.12.2020 Obsazeno.Lektor: Michal Barták.Jako náhradník >
26.2.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Vietnamská kuchyně - 1

Učarovaly Vám chutě Asie? Touláte se rádi po vietnamské tržnici a nevíte, co byste dřív ochutnali? Máte chuť vyzkoušet zase něco nového? Rádi rozšíříme Vaše gastroobzory! Více...

Termíny:13.12.2020 Obsazeno.Lektor: Tuan Pham Minh.Jako náhradník >
16.1.2021 Obsazeno.Lektor: Tuan Pham Minh.Jako náhradník >
5.2.2021 Zbývá 2 volných míst.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
28.3.2021 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >

Rum Master

Není rum jako rum. Pojďte s námi nakouknout do světa rumů! Začneme historií tohoto fenoménu, probereme si vše pěkně od podlahy, spoustu rumů ochutnáme, naučíme se umíchat legendární koktejly z rumů a hlady taky nebudeme! Více...

Termíny:16.12.2020 Volno.Lektor: David Švábenský.Rezervovat >
15.1.2021 Volno.Lektor: David Švábenský.Rezervovat >
25.2.2021 Volno.Lektor: David Švábenský.Rezervovat >
26.3.2021 Volno.Lektor: David Švábenský.Rezervovat >

Čokoládové pralinky

Prožijte svůj tajný čokoládový sen! Naučíme Vás vyrábět čokoládové pralinky vyklepávané z forem. Budou křupavé, lesklé a plné zajímavých náplní. Pohrajeme si i s barvičkami, lakem a na závěr také pralinky krásně zabalíme. Více...

Termíny:17.12.2020 Volno.Lektor: Elena Gabrielová.Rezervovat >
10.4.2021 Volno.Lektor: Elena Gabrielová.Rezervovat >

Pečení vánočního cukroví

Upečte si v našem studiu Divoká vařečka tradiční i netradiční vánoční cukroví, které si s sebou odnesete také domů. Užijte si pohodovou atmosféru, vybočte z kolejí předvánočního stresu a ušetřte čas a nervy. Více...

Termíny:18.12.2020 Volno.Lektor: Lenka Dvořáková.Rezervovat >
19.12.2020 Volno.Lektor: Lenka Dvořáková.Rezervovat >
20.12.2020 Volno.Lektor: Lenka Dvořáková.Rezervovat >

Polévky

V české kuchyni si polévky vydobyly zásadní a podstatné místo. Nedovedeme si představit, že by oběd neobsahoval polévku. Vedle klasických polévek se dostávají na stůl, čím dál častěji, i polévky netradiční z cizokrajných surovin. Více...

Škola vaření pro mládež - 9. menu (11 - 16 let)

Mládí vpřed ! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 11 - 16 lety. Více...

Škola vaření pro mládež - 10. menu (11 - 16 let)

Mládí vpřed ! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 11 - 16 lety. Více...

Školka vaření - Hanácký koláč s tvarohem a povidly + dětská káva Melta (5-10 let)

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Škola vaření pro mládež - 11. menu (10 - 17 let)

Mládí vpřed! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 10 -17 lety. Více...

Školka vaření (5-10 let) - Poctivý karbanátek, bramborový salát se zeleninou a kysanou smetanou

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Škola vaření pro mládež - 12. menu - Thajská kuchyně (10 -17 let)

Mládí vpřed! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 10 -17 lety. Více...

Školka vaření (5-10 let) - Francouzský zeleninový koláč

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Škola vaření pro mládež - 13. menu - (11 - 17 let)

Mládí vpřed! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 11-17 lety. Více...

Italské menu 3

Již třetí italské dostaveníčko v naší škole vaření bude opět o čerstvých surovinách, jednoduché přípravě a rafinovaných chutích. Více...

Grilování - Menu na grilu - 1

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Domácí párty

Párty jak od profesionálů! To není finančně a časově nereálný sen, jen se musí vědět, jak na to... Že to nejde? Ale jde a my Vám ukážeme jak! Více...

Chřest a medvědí česnek

Zdravý životní styl se správným stravováním je trend moderní doby. Hodně vlákniny, málo kalorií, výborná chuť a snadná příprava, to je to, co se dnes od potravin žádá. Více...

Grilování hovězího masa - kurz pod širým nebem

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Grilování ryb a mořských plodů - kurz pod širým nebem

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Grilování - Mixgrill - kurz pod širým nebem

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Školka vaření (5 - 10 let) - Hrášková polévka, domácí tagliatelle s rajčaty a bazalkou

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Školka vaření (5 - 10 let) - Jablka v županu, vanilková omáčka

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Francouzská kuchyně

UMĚT SE DOBŘE NAJÍST...to pro obyvatele země galského kouhouta není a nikdy nebyl žádný problém! Více...

VEGI - kreativně

Plnohodnotné veganské a vegetariánské pokrmy, které vypadají krásně na talíři a navíc jsou ještě velmi chutné? ANO, to není žádná bláhová představa, ale realita, která je náplní tohoto kurzu. Více...

Grilování - Menu na grilu - 2

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

DEMI GLACE k vyzvednutí ve VĚTRNÍKU

Chybí Vám naše demi glace?? Nemáte si Váš perfektně připravený steak čím podlít? Chybí Vám něco na zesílení hnědých omáček? Více...

Termíny:

Divoké léto 2 + host Standa Brabec

Série kurzů Divoké léto je tu! Kurzy Divoké léto probíhají venku...v přírodě, zahradě, parku, u rybníka či v lese. Prostě tam, kde na náplň těchto kurzů budeme mít dostatek prostoru a klid :-) Více...

Divoké léto 3 + host Pham Minh Tuan

Série kurzů Divoké léto je tu! Kurzy Divoké léto probíhají venku...v přírodě, zahradě, parku, u rybníka či v lese. Prostě tam, kde na náplň těchto kurzů budeme mít dostatek prostoru a klid :-) Více...

Divoké léto 4 + degustace vín (Just WINE)

Série kurzů Divoké léto je tu! Kurzy Divoké léto probíhají venku...v přírodě, zahradě, parku, u rybníka či v lese. Prostě tam, kde na náplň těchto kurzů budeme mít dostatek prostoru a klid :-) Více...

Divoké léto 5 + degustace piva (pivovar MadCat)

Série kurzů Divoké léto je tu! Kurzy Divoké léto probíhají venku...v přírodě, zahradě, parku, u rybníka či v lese. Prostě tam, kde na náplň těchto kurzů budeme mít dostatek prostoru a klid :-) Více...

Divoké léto 6 + host William Thomas Artisan Bakery

Série kurzů Divoké léto je tu! Kurzy Divoké léto probíhají venku...v přírodě, zahradě, parku, u rybníka či v lese. Prostě tam, kde na náplň těchto kurzů budeme mít dostatek prostoru a klid :-) Více...

Divoké léto 1 + host Martin Klouda (Maso Klouda)

Série kurzů Divoké léto je tu! Kurzy Divoké léto probíhají venku...v přírodě, zahradě, parku, u rybníka či v lese. Prostě tam, kde na náplň těchto kurzů budeme mít dostatek prostoru a klid :-) Více...

Carpaccio, Mega burger, Crepes Suzette - MUŠOV

Letní škola vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň se během Vaší dovolené něco naučit a dobře se pobavit a najíst?? Více...

Šéfův burger - ŠKOLKA MUŠOV

Letní školka vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň během vaší dovolené na chviličku "odložit" vaše ratolesti? Nechce se vám na výlet, chcete se jen u vody válet?? "...a co děti, MAJÍ SI KDE HRÁÁÁT?? Ano mají :-) My se o ně na chvilku hravou formou postaráme a v naší letní kuchyni je nějakou tu dobrotu vařit naučíme. Více...

Cupcakes, výroba a zdobení - ŠKOLKA MUŠOV

Letní školka vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň během vaší dovolené na chviličku "odložit" vaše ratolesti? Nechce se vám na výlet, chcete se jen u vody válet?? "...a co děti, MAJÍ SI KDE HRÁÁÁT?? Ano mají :-) My se o ně na chvilku hravou formou postaráme a v naší letní kuchyni je nějakou tu dobrotu vařit naučíme. Více...

Vietnamské závitky, Thajské kari, Ananasové ravioly - MUŠOV

Letní škola vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň se během vaší dovolené něco naučit, dobře se pobavit a najíst?? Více...

Divoký twister - ŠKOLKA MUŠOV

Letní školka vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň během vaší dovolené na chviličku "odložit" vaše ratolesti? Nechce se vám na výlet, chcete se jen u vody válet?? "...a co děti, MAJÍ SI KDE HRÁÁÁT?? Ano mají :-) My se o ně na chvilku hravou formou postaráme a v naší letní kuchyni je nějakou tu dobrotu vařit naučíme. Více...

Twister, Mořský vlk v papilotě, Grilované cukrové blumy - MUŠOV

Letní škola vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň se během vaší dovolené něco naučit, dobře se pobavit a najíst?? Více...

Palačinky jako od maminky - ŠKOLKA MUŠOV

Letní školka vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň během vaší dovolené na chviličku "odložit" vaše ratolesti? Nechce se vám na výlet, chcete se jen u vody válet?? "...a co děti, MAJÍ SI KDE HRÁÁÁT?? Ano mají :-) My se o ně na chvilku hravou formou postaráme a v naší letní kuchyni je nějakou tu dobrotu vařit naučíme. Více...

Vitello tonnato, Španělská paella, Tarte tatin - MUŠOV

Letní škola vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň se během vaší dovolené něco naučit, dobře se pobavit a najíst?? Více...

Šéfova pizza - ŠKOLKA MUŠOV

Letní školka vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň během vaší dovolené na chviličku "odložit" vaše ratolesti? Nechce se vám na výlet, chcete se jen u vody válet?? "...a co děti, MAJÍ SI KDE HRÁÁÁT?? Ano mají :-) My se o ně na chvilku hravou formou postaráme a v naší letní kuchyni je nějakou tu dobrotu vařit naučíme. Více...

Sushi od A – Z - MUŠOV

Letní škola vaření v Kempu Merkur na Mušově je tu! Chcete si v létě trošku odpočinout a zároveň se během vaší dovolené něco naučit, dobře se pobavit a najíst?? Více...

Būchecks street food

O food trucku Būcheck, který najdete v Brně na Zelném trhu vedle nové brněnské tržnice toho bylo napsáno již mnoho! Jedna věc ale je o Zuzce a Peterovi číst, a ta druhá je ochutnat dobrot které pod jejich rukama vznikají! Více...

Cupcakes - výroba a květinové zdobení

Cupcakes jsou poslední dobou čím dál více oblíbené. Jedná se o minidortíčky, které jsou různě zdobené, potahované, s krémem...no prostě člověk může při výrobě cupcakes popustit uzdu své fantazii a doopravdy se vydovádět! Více...

Termíny:23.1.2021 Volno.Lektor: Markéta Sukupová.Rezervovat >

Školka vaření (5-10 let) - Párty pohoštění

Kdo z nás by si čas od času neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

.
Termíny:24.1.2021 Volno.Rezervovat >

Tradiční česká kuchyně - 1

Nejen pivu a karlovarskému porcelánu vděčí naše země za svůj věhlas. Byly doby, kdy se i česká kuchyně hrdě vyjímala na výsluní po boku kuchyně francouzské. Né každý však ví, jak to ta babička vlastně dělala... Chcete se vrátit ke kořenům? Chcete mít v rukávu majstrštyk, kterým osníte při nedělním obědě, muže, tchýni, zetě, či "jenom" sami sebe?? Pokud ano, tak je tento kurz pro Vás jako stvořený! Více...

Termíny:26.1.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Paštiky a šunky

Téma mluví samo za sebe - pojďme si společně připravit poctivé domácí paštiky, terinky a šunky. Jako ideální příloha zajisté poslouží pravý moravský pecen, který si společně upečeme. Více...

Termíny:3.2.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Ramen

Ramen...nebo i rámen s dlouhým á je syté, nudlové jídlo z Japonska. Nejoblíbenější je ve formě misky plné nudlí, potopených v silném, masovém vývaru, ochuceným jednou ze tří základních omáček (taré) a podávaným s naloženým vejcem, plátky masa, neodmyslitelnou jarní cibulkou a dalšími, variabilními toppingy. Více...

Termíny:9.2.2021 Obsazeno.Lektor: Jan Miňha.Jako náhradník >
20.3.2021 Obsazeno.Lektor: Jan Miňha.Jako náhradník >

Kuře a králík

Kde jsou ty časy, kdy nám po dvorku běhala kuřata a v králíkárně podupávali králíci? Pojďme si připomenout, jak chutné může být "kreativně" upravené kuře a jak delikátní může být správně upravený králík. Více...

Termíny:11.2.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Valentýnské menu pro 2

Vstup na tento kurz je pouze v páru...jakémkoli :-) Nebudeme sem psát, jak je menu afrodiziakální, nebudeme sem psát, jak vás to rozproudí a jak romantické to bude...napíšeme sem jen, že to bude VELICE CHUTNÝ VEČER! Ps: ...bublinky a točené pivko bude nachystáno! Více...

Termíny:14.2.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Křehké, kynuté a listové

Jak již název napovídá, na tomto kurzu se bude těsto vyrábět ve velkém! Více...

Termíny:17.2.2021 Volno.Lektor: Maryna Matuszek.Rezervovat >

Domácí těstoviny

V kuchyni je málo tak lahodných, lehkých a fantazii probouzejících surovin, jako jsou dobře připravené a správně uvařené těstoviny. Jak ze svého jídelníčku pár tahy vyřadit nudné špagety s kečupem a nahradit je něčím jednoduchým? Více...

Termíny:24.2.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Školka vaření (5-10 let) - Hruškový koláč s mandlemi

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

.
Termíny:7.3.2021 Volno.Rezervovat >

Rychle a chutně - 1

V dnešní uspěchané době často nezbývá čas na delší složitější vaření. Je však důležité si dopřát nějaké kvalitní stravy, "nakrmit děti" nebo sami sebe něčím rychlým, chutným, nápaditým a třeba i zdravým. Vaření je velice kreativní činnost a věřte nebo ne, chutné a plnohodnotné jídlo se dá většinou zvládnout připravit do 30 minut! Přijďte nasbírat inspiraci a vařte doma rychle, chutně a s úsměvem :-) Více...

Termíny:10.3.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Pánská jízda - ŽENÁM na tento termín vstup POVOLEN

Pro velký zájem ze strany žen je tento termín otevřen pro jakékoli pohlaví!! Dámy, vítejte mezi námi :-) Čím začít??...dobrý rum či whisky nemůže na začátek nic pokazit, ne? Více...

Termíny:12.3.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Škola vaření pro mládež - 15. menu - (11-17 let)

Mládí vpřed! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 11-17 lety. Více...

Termíny:18.3.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Vaří celá rodina - 1

Název tohoto kurzů mnohé napovídá... Tento kurz je určen pro RODIČE A DĚTI. Baví vás vařit společně? Chcete se něco přiučit a zařadit do svého rodiného jídelníčku nějakou novou specialitku? Máte jasno kdo je v rodině při vaření šéf? Chcete vařit se svýmy dětmi, ale doma na to není prostor a trpělivost? Více...

Termíny:21.3.2021 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Jehněčí, skopové a kůzlečí

Ovce, beran, jehně nebo kůzle - maso, které vyniká vysokým obsahem minerálů a je velice dietní. Pojďme si ukázat několik zásadních postupů, zajímavých receptů a triků při práci s těmito druhy masa. Více...

Termíny:25.3.2021 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Moderní česká kuchyně - 1

Klasické české recepty jinak - odlehčeně, zajímavě a moderně. To bylo hlavní zadání při sestavování tohoto kurzu. I česká kuchyně se dá připravovat moderně a takto připravený pokrm může chutnat a vypadat na talíři jako pokrm z luxusní restaurace. Více...

Termíny:1.4.2021 Volno.Lektor: Dalibor Šupka.Rezervovat >

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky