Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Kurzy vaření

 

Steaky 2

Steaky na 1000 způsobů vám jistě na Vašem monitoru vyskočí při vyhledání tohoto fenoménu v některém z internetových prohlížečů. Ne vždy jsou však informace takto získané v samotné praxi použitelné. Jak doopravdy na to? Více...

Termíny:06.02.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Rum Master

Není rum jako rum. Pojďte s námi nakouknout do světa rumů! Začneme historií tohoto fenoménu, probereme si vše pěkně od podlahy, spoustu rumů ochutnáme, naučíme se umíchat legendární koktejly z rumů a hlady taky nebudeme! Více...

Termíny:18.10.2024 Volno.Lektor: David Švábenský.Rezervovat >
31.01.2025 Volno.Lektor: David Švábenský, Kuchařský tým studia.Rezervovat >
28.03.2025 Volno.Lektor: David Švábenský, Kuchařský tým studia.Rezervovat >

Kuře - 1

Kuře od A až po Z... Na tomto kurzu se kuřeti podíváme doopravdy "na zoubek". Kuře se naučíme vykostit a jednotlivé části zpacovat tak, aby nám vznikla celá paleta diametálně odlišných pokmů. Více...

Termíny:19.10.2024 Zbývá 4 volných míst.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Vaří celá rodina - 1

Název tohoto kurzů mnohé napovídá... Tento kurz je určen pro RODIČE A DĚTI. Baví vás vařit společně? Chcete se něco přiučit a zařadit do svého rodiného jídelníčku nějakou novou specialitku? Máte jasno kdo je v rodině při vaření šéf? Chcete vařit se svýmy dětmi, ale doma na to není prostor a trpělivost? Více...

Termíny:20.10.2024 Obsazeno.Lektor: Antonín Jurka.Jako náhradník >
01.02.2025 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Ramen

Ramen...nebo i rámen s dlouhým á je syté, nudlové jídlo z Japonska. Nejoblíbenější je ve formě misky plné nudlí, potopených v silném, masovém vývaru, ochuceným jednou ze tří základních omáček (taré) a podávaným s naloženým vejcem, plátky masa, neodmyslitelnou jarní cibulkou a dalšími, variabilními toppingy. Více...

Termíny:22.10.2024 Obsazeno.Lektor: Jan Miňha.Jako náhradník >
05.02.2025 Volno.Lektor: Jan Miňha.Rezervovat >
05.03.2025 Volno.Lektor: Jan Miňha.Rezervovat >

Omáčky

Omáčky jsou jedním z hlavních pilířů nejedné světové kuchyně a dobrou gastronomii si bez zvládnutí problematiky přípravy omáček nelze představit. Více...

Termíny:23.10.2024 Zbývá 1 volných míst.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
20.03.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Pánská jízda

Čím začít??...dobrý rum či whisky nemůže na začátek nic pokazit, ne? Když to navíc doplníme ochutnávkou výborných piv a společně uvaříme některé z nejoblíbenějších "chlapských" pochutin, tak to nemůže dopadnout špatně! Více...

Termíny:25.10.2024 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
17.01.2025 Volno.Lektor: Kuchařský tým studia.Rezervovat >
04.04.2025 Volno.Lektor: Kuchařský tým studia.Rezervovat >

Čokoládové lanýže a bonbony

Také patříte k těm, kteří kvalitní čokoládě a všemu co se kolem ní motá totálně propadli ?! Pokud ano, tak rozhodně čtěte dál :-) Více...

Termíny:30.10.2024 Volno.Lektor: Tereza Navrátilová.Rezervovat >

Bezlepkové menu s Kateřinou Blažkovou

Nakoukněte pod pokličku bezlepkové kuchyně! S naší lektorkou Kateřinou si připravíme parádní 4 chodové menu od předkrmu až po zákusek. Více...

Termíny:31.10.2024 Volno.Lektor: Kateřina Blažková.Rezervovat >

Zvěřina

Se šípkovou nebo se zelím? Tentokrát jsme toto české dilema rozhodli za Vás. Zvěřina však není pouze o těchto dvou známých úpravách. Díky dostupnosti běžných druhů mas jsme již pozapomněli na delikátnost pokrmů připravených ze zvěřiny. Po absolvování tohoto kurzu Vás již nepřekvapí člen Vaší rodiny, který se vrátí z mysliveckého plesu se srncem na zádech. :-) Více...

Termíny:01.11.2024 Zbývá 2 volných míst.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
15.03.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Kapr - pokaždé jinak

Jen málokdo z nás neokusil v Česku tak rozšířenou rybu, jako je kapr. Přijměte pozvánku na cestu za výtečnými úpravami kapra, jak jej neznáte. Ochutnáte a navždy změníte názor na naši "vánoční" rybu. Více...

Termíny:02.11.2024 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Slavnostní čokoládový dort

Další ze série dortových kurzů JE ZDE! Slavnostní čokoládový dort obmazaný ganache z hořké čokolády jistě potěší všechny oslavence. Více...

Termíny:03.11.2024 Volno.Lektor: Gabriela Bádrová .Rezervovat >

Indická kuchyně - 1

Připravit pravé indické jídlo bývalo v České republice před lety docela složité. Dnes už je to jinak, všechny potřebné ingredience nabízí místní supermarkety....jen vědět, jak na to!! A to, jak na to, se máte možnost dozvědět a naučit od jednoho z nejpovolanějších - Tejindera Riara, majitele brněnské restaurace DR.INDY - pup & indian grill v Brně Bohunicích. Více...

Termíny:06.11.2024 Volno.Lektor: Tejinder Riar.Rezervovat >

Kuře a králík

Kde jsou ty časy, kdy nám po dvorku běhala kuřata a v králíkárně podupávali králíci? Pojďme si připomenout, jak chutné může být "kreativně" upravené kuře a jak delikátní může být správně upravený králík. Více...

Termíny:07.11.2024 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
15.04.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Výroba domácích párků a klobás

Ne nadarmo se říká: Kováři, drž se svého kopyta! Přesně tohoto přísloví jsme se drželi při rozvahách o kurzu výroby domácích párků a klobás. Na pomoc jsme si přizvali odborníky z Řeznictví a uzenářství Strejček, kde rodinná tradice tohoto řemesla sahá až do roku 1927. Více...

Termíny:08.11.2024 Obsazeno.Lektor: Pavel Rambousek.Jako náhradník >
16.11.2024 Obsazeno.Lektor: Pavel Rambousek.Jako náhradník >
08.02.2025 Volno.Lektor: Pavel Rambousek.Rezervovat >
08.03.2025 Volno.Lektor: Pavel Rambousek.Rezervovat >

Zabijačkové speciality

Tradice je tradice a je potřeba ji udržovat! Více...

Termíny:09.11.2024 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Michal Barták, Antonín Jurka.Rezervovat >
22.02.2025 Volno.Lektor: Michal Barták, Antonín Jurka.Rezervovat >

Školka vaření (5 - 10 let) - Hrášková polévka, domácí tagliatelle s rajčaty a bazalkou

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Termíny:10.11.2024 Obsazeno.Lektor: Kuchařský tým studia.Jako náhradník >

Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky

"Postavil jsem si vlastní vězení, mám v Brně bar...a nyní už i speciál kurz vaření!!" Jestli máš pro strach uděláno a nebojíš se nějaké té přestřelky...tak jsi tady správně! Bude to 3 na 3...tři speciální burgery Pablo EscoBARU doplněné třemi mýchanými drinky. Více...

Termíny:13.11.2024 Volno.Lektor: Michal Ondrák.Rezervovat >
24.01.2025 Volno.Lektor: Michal Ondrák.Rezervovat >
21.03.2025 Volno.Lektor: Michal Ondrák.Rezervovat >

Vietnamská kuchyně - 2

Učarovaly Vám chutě Asie? Byli jste na prvním kurzu vietnamské kuchyně u nás ve studiu a nemáte dost, nebo se jen tak rádi touláte po vietnamské tržnici a máte chuť něco ochutnat? Více...

Termíny:15.11.2024 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
28.02.2025 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
23.03.2025 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >

Vietnamská kuchyně - 1

Učarovaly Vám chutě Asie? Touláte se rádi po vietnamské tržnici a nevíte, co byste dřív ochutnali?  Máte chuť vyzkoušet zase něco nového? Rádi rozšíříme Vaše gastroobzory!  Více...

Termíny:17.11.2024 Obsazeno.Lektor: Tuan Pham Minh.Jako náhradník >
11.01.2025 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
12.01.2025 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
01.03.2025 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >
22.03.2025 Volno.Lektor: Tuan Pham Minh.Rezervovat >

Menu Davida Viktorina - 3

A je to tu! Po letech jsme se k naší radosti opět domluvili s kolegou, kamarádem a výborným kuchařem Davidem Viktorinem, na již v řadě 3. menu, které si s ním u nás v Divoké vařečce můžete uvařit! Více...

Termíny:19.11.2024 Volno.Lektor: David Viktorin.Rezervovat >
18.03.2025 Volno.Lektor: David Viktorin.Rezervovat >

Ryby sladkovodní

Kapr, pstruh, štika, candát, lín, sumec, amur, atd. - sladkovodních ryb je nepřeberné množství, proč tedy těchto darů naší země nevyužít a nerozšířit si náš jídelníček o kvalitní a nutričně významné pokrmy? Práce se sladkovodní rybou je velice jednoduchá a její příprava časově nenáročná, jen se musí vědět, jak na to. Více...

Termíny:22.11.2024 Obsazeno.Lektor: Michal Barták.Jako náhradník >
10.04.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Rakouská tradiční kuchyně

Grüß Gott! Zachutnalo Vám u našich rakouských sousedů? Dali by jste si doma zauzenou rybku, vzpomínáte na luxusní kässespätzle, na kterých jste si pochutnali v alpách během Vaší zimní dovolené, slyšeli jste o panu Plachuttovi, který proslavil rakouskou kuchyni a na jeho Tafelspitz jezdí do jeho vídeňských restaurací celý svět, bylo by ke kafíčku libo Kaiserschmarren??? Ano, tohle všechno se naučíte, průvotcem rakouskou kuchyní Vám bude Tonda Jurka, šéfkuchař studia Divoká vařečka který dlouhá léta sbíral skušenosti právě v rakouských alpách. Více...

Termíny:23.11.2024 Zbývá 3 volných míst.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
06.03.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Odpalované těsto - věneček, větrník, choux a éclairs

Další střípek do naší mozaiky cukrářských a pekařských kurzů není nic jiného než obávané ODPALOVANÉ TĚSTO! Více...

Termíny:24.11.2024 Obsazeno.Lektor: Lenka Dvořáková.Jako náhradník >
21.01.2025 Volno.Lektor: Lenka Dvořáková.Rezervovat >
25.03.2025 Volno.Lektor: Lenka Dvořáková.Rezervovat >

Domácí těstoviny

V kuchyni je málo tak lahodných, lehkých a fantazii probouzejících surovin, jako jsou dobře připravené a správně uvařené těstoviny. Více...

Termíny:26.11.2024 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
13.03.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Kváskové pečivo

Chcete se naučit upéct tradiční kváskový chléb a další kváskové pečivo? Takové, jaké se dá pořídit ve vyhlášené brněnské pekárně a cukrárně Laskominy od Maryny? V našem kurzu Vás taji a úskalími přípravy kváskového pečiva provede přímo její majitelka Maryna. Více...

Termíny:27.11.2024 Zbývá 4 volných míst.Lektor: Maryna Matuszek.Rezervovat >
04.02.2025 Volno.Lektor: Maryna Matuszek.Rezervovat >

Dámská jízda

Pouze pro ženy! Ano, ano, bude to "babinec" :-) Více...

Termíny:29.11.2024 Zbývá 4 volných míst.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
10.01.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice

Japonsko - země vycházejícího slunce Japonsko není jen oblíbené sushi, hlavní město Tokio, "nesmrtelná" hračka Tamagoči, nebo tak trošku imaginární japonské meče od Hattori Hanza! Více...

Termíny:30.11.2024 Obsazeno.Lektor: Kaori Okano.Jako náhradník >
25.01.2025 Volno.Lektor: Kaori Okano.Rezervovat >
30.03.2025 Volno.Lektor: Kaori Okano.Rezervovat >

Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano

Tradiční příprava sushi s Kaori Okano je kurz, který Vás "přenese rovnýma nohama rovnou do Japonska". Více...

Termíny:01.12.2024 Obsazeno.Lektor: Kaori Okano.Jako náhradník >
26.01.2025 Volno.Lektor: Kaori Okano.Rezervovat >
29.03.2025 Volno.Lektor: Kaori Okano.Rezervovat >

Steaky, omáčky a rafinované přílohy

Bylo by libo medium? Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá. Ale jak na to? Co s kusem masa, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ? Více...

Termíny:07.12.2024 Obsazeno.Lektor: Antonín Jurka.Jako náhradník >
26.02.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Bezlepkové vánoční cukroví

Vánoce bez lepku a bez stresu...přesně takové je budete mít, pokud se zúčastníte našeho nového kurzu Bezlepkové vánoční cukroví. Více...

Termíny:09.12.2024 Volno.Lektor: Kateřina Blažková.Rezervovat >

Pánská jízda - ŽENÁM na tento termín vstup POVOLEN

Pro velký zájem ze strany žen je tento termín otevřen pro jakékoli pohlaví!! Dámy, vítejte mezi námi :-) Čím začít??...dobrý rum či whisky nemůže na začátek nic pokazit, ne? Více...

Termíny:13.12.2024 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >
07.02.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Pečení vánočního cukroví

Upečte si v našem studiu Divoká vařečka tradiční i netradiční vánoční cukroví, které si s sebou odnesete také domů. Užijte si pohodovou atmosféru, vybočte z kolejí předvánočního stresu a ušetřte čas a nervy. Více...

Termíny:14.12.2024 Obsazeno.Lektor: Lenka Dvořáková.Jako náhradník >
15.12.2024 Obsazeno.Lektor: Lenka Dvořáková.Jako náhradník >

Pečení vánočního cukroví - 2

Upečte si v našem studiu Divoká vařečka tradiční i netradiční vánoční cukroví, které si s sebou odnesete také domů. Užijte si pohodovou atmosféru, vybočte z kolejí předvánočního stresu a ušetřte čas a nervy. Více...

Termíny:16.12.2024 Obsazeno.Lektor: Lenka Dvořáková.Jako náhradník >

Italské menu 2

Itálie, to není jenom pizza, špagety a cikády! Je to jedna z mnoha zemí, kde je dobré, kvalitní a zejména rozmanité jídlo alfou a omegou tamního domorodého obyvatelstva. Italské stolování je příjemným zpestřením dne a příležitostí setkat se s přáteli či rodinou. Více...

Termíny:07.01.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Burgery

Každý sem tam zhřeší a po cestě z práce či z flámu, zažene hlad burgerem z "hladového okýnka". Ne vždy však z takového burgeru míváme i gastronomický zážitek. Pojďme si ukázat, že burger může být i velice chutné a plnohodnotné jídlo! Více...

Termíny:08.01.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
14.03.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Škola vaření pro mládež - 13. menu - (11 - 17 let)

Mládí vpřed! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 11-17 lety. Více...

Termíny:09.01.2025 Volno.Lektor: Kuchařský tým studia.Rezervovat >

Ryby a dary moře 2

Tématu ryb a mořských plodů se v naší škole vaření už nějaký čas věnujeme. Proto jsme pro vás připravili další kurz, kde se podíváme na zoubek hned několika oblíbeným rybám a mořským plodům. Více...

Termíny:15.01.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Začínám vařit - 1

Staré české přísloví praví...žádný učený z nebe nespadl! Ano, je to tak, i umění vařit skvěle se dá naučit :-) Neumíte krájet, vařit, péct a smažit?? Připálíte i vodu na čaj? Stravujete se nehezky, a rádi byste to změnili? Na tomto speciálním kurzu se budeme věnovat doopravdy základům. Naučíme Vás krájet, brousit nůž, správně vybírat kvalitní suroviny, uvařit základní vývary, omáčky a pokrmy, které budou velice variabilní. Prostě Vás TO naučíme! Více...

Termíny:16.01.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >
09.04.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Evergreeny světových restaurací - 1

Byly tady, jsou a budou! Jsou prostě pokrmy, které z jídelníčku světových restaurací jen tak něco "nevytlačí". Více...

Termíny:18.01.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Školka vaření (5-10 let) - Narozeninový dort

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Termíny:19.01.2025 Zbývá 1 volných míst.Lektor: Kuchařský tým studia.Rezervovat >

Steaky 3

Bylo by libo medium? Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá! Ale jak na to? Co s kusem masa? Jak docílit toho, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ? Více...

Termíny:23.01.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Rychle a chutně - 1

V dnešní uspěchané době často nezbývá čas na delší složitější vaření. Je však důležité si dopřát nějaké kvalitní stravy, "nakrmit děti" nebo sami sebe něčím rychlým, chutným, nápaditým a třeba i zdravým. Vaření je velice kreativní činnost a věřte nebo ne, chutné a plnohodnotné jídlo se dá většinou zvládnout připravit do 30 minut! Přijďte nasbírat inspiraci a vařte doma rychle, chutně a s úsměvem :-) Více...

Termíny:29.01.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Tradiční česká kuchyně - 1

Nejen pivu a karlovarskému porcelánu vděčí naše země za svůj věhlas. Byly doby, kdy se i česká kuchyně hrdě vyjímala na výsluní po boku kuchyně francouzské. Né každý však ví, jak to ta babička vlastně dělala... Chcete se vrátit ke kořenům? Chcete mít v rukávu majstrštyk, kterým osníte při nedělním obědě, muže, tchýni, zetě, či "jenom" sami sebe?? Pokud ano, tak je tento kurz pro Vás jako stvořený! Více...

Termíny:02.02.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Humři a krevety

Během letních pobytů u moře spousta z vás zajisté zatoužila ochutnat nějakou tu mořskou laskominou, která se dá za celkem rozumné peníze od tamních rybářů pořídit. No jo, ale co s tím stvořením dělat? Naučte se, jak si korýše skvěle připravit. Více...

Termíny:20.02.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Ryby a dary moře 1

Není ryba jako ryba. Čím je čerstvější, tím je samozřejmě chutnější. Tím ale celá ta věda kolem přípravy ryb a dalších mořských živočichů rozhodně nekončí! Víte, jak se pozná opravdu čerstvá ryba? Více...

Termíny:21.02.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Paštiky a šunky

Téma mluví samo za sebe - pojďme si společně připravit poctivé domácí paštiky, terinky a šunky. Jako ideální příloha zajisté poslouží pravý moravský pecen, který si společně upečeme. Více...

Termíny:27.02.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Řezy, rolády a další parády - Piškotová těsta

Jak na nadýchané piškotové těsto? Jak zamotat piškotovou roládu, aby nepraskla? Jak vykouzlit rolády, piškotové řezy, dortíky a další tvary "moderně"? Jak uvařit několik druhů poctivých krémů? Jak to celé naplánovat, vyrobit a "načančat"? Více...

Termíny:09.03.2025 Volno.Lektor: Lenka Dvořáková.Rezervovat >

Maso a jeho tepelné úpravy

Znáte dělení masa? Víte, které maso je vhodné pro různé tepelné úpravy? Umíte nachystat maso na pečení, svázat jej a připravit základ? Chcete se naučit různé techniky tepelné přípravy? Potom tenhle kurz je právě pro Vás. Více...

Termíny:12.03.2025 Volno.Lektor: Antonín Jurka.Rezervovat >

Ryby a dary moře 3

Ryby a dary moře se stávají velmi oblíbenou součástí našeho jídelníčku, i díky tomu je tady v řadě již třetí pokračování rybího kurzu, na kterém se naučíte další jednoduché způsoby zpracování ryb a do své rybí kuchařky zařadíte několik dalších šikovných receptů. Více...

Termíny:26.03.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Křehké, kynuté a listové

Jak již název napovídá, na tomto kurzu se bude těsto vyrábět ve velkém! Více...

Termíny:02.04.2025 Volno.Lektor: Maryna Matuszek.Rezervovat >

Jehněčí a skopové

Ovce, beran, jehně - maso, které vyniká vysokým obsahem minerálů a je velice dietní. Pojďme si ukázat několik zásadních postupů, zajímavých receptů a triků při práci s těmito druhy masa. Více...

Termíny:03.04.2025 Volno.Lektor: Michal Barták.Rezervovat >

Domácí párty

Párty jak od profesionálů! To není finančně a časově nereálný sen, jen se musí vědět, jak na to... Že to nejde? Ale jde a my Vám ukážeme jak! Více...

Sushi

Bylo vždy Vaším snem rolovat sushi jako pravý japonský mistr kuchař? Ukážeme Vám, jak snadné to je. Věděli jste, že je sushi zdravé? Kolik podob lahůdek se skrývá pod jedním pojmem? Více...

Grilování - Menu na grilu - 1

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Grilování hovězího masa - kurz pod širým nebem

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Grilování ryb a mořských plodů - kurz pod širým nebem

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Grilování - Mixgrill - kurz pod širým nebem

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Makronky

Sláva francouzských makronek - "pusinek" z bílků, cukru a mandlové mouky obletěla již dávno celý svět. O makronkách se ví samozřejmě i na Moravě, a v Brně semotném existuje hnedle několik výrobců, kterým svět Makronek naprosto učaroval. Makronky od Hanky asi netřeba představovat, ale kdyby jenom přece...tak vězte, že Hanka se výrobě makronek naučila přímo ve Francii. Že s rezervací tohoto kurzu ještě váháte??, rozhodování Vám usnadníme, skočte se mrknout do Piknikboxu, kavárny kterou Hanka společně se svou kamarádkou provozuje a její makronky tam ochutnejte :-) Více...

Školka vaření - Bramborové šulánky s perníkem + ovocný koktejl (5 - 10 let)

Kdo z nás by si čas od času neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Škola vaření pro mládež - 11. menu (11 - 17 let)

Mládí vpřed! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 11 -17 lety. Více...

Školka vaření (5-10 let) - Poctivý karbanátek, bramborový salát se zeleninou a kysanou smetanou

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? Neudělal si chvilku času na sebe nebo svého partnera? Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Škola vaření pro mládež - 12. menu - Thajská kuchyně (11 - 17 let)

Mládí vpřed! Toto může být motto naší série kurzů vaření pro mladistvé ve věku mezi 11 - 17 lety. Více...

Školka vaření (5-10 let) - Francouzský zeleninový koláč

Kdo z nás by si čas od času rád neodpočinul od těch našich ratolestí? ...Díky naší školce vaření je to možné, o Vaše děti se hravou formou postará tým zkušených profesionálů. Více...

Grilování - Menu na grilu - 2

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období. Více...

Francouzská kuchyně

UMĚT SE DOBŘE NAJÍST...to pro obyvatele země galského kouhouta není a nikdy nebyl žádný problém! Více...

Būchecks street food

O food trucku Būcheck, který najdete v Brně na Zelném trhu vedle nové brněnské tržnice toho bylo napsáno již mnoho!  Více...

Gurmet menu - 1

V menu naleznete vybrané delikatesy, které v klasické restauraci "Na růžku" fakt neochutnáte :-)) Více...

Giro d´Italia s Antoniem Carlini - 1

Giro d´Italia s Antoniem Carlini...je chutné a poučné "putování po Itálii". Průvodcem Vám bude Antonio, který svou italskou tradiční řemeslnou gastronomií rozmazluje brněnské gurmány již od roku 2016. Více...

Menu Michala Götha - 1

Skvělá zpráva! Michal Göth se za námi vrací na krátký čas zpátky do Brna...dlouho plánované se stalo skutečností a my Vás s nadšením můžeme pozvat na Michalův kurz vaření k nám do Studia Divoká vařečka :-) Více...

Valentýnské menu pro 2

Vstup na tento kurz je pouze v páru...jakémkoli :-) Nebudeme sem psát, jak je menu afrodiziakální, nebudeme sem psát, jak vás to rozproudí a jak romantické to bude...napíšeme sem jen, že to bude VELICE CHUTNÉ A INSPIRATIVNÍ ODPOLEDNE! PS: ...bublinky a točené pivko bude nachystáno Více...

Moderní česká kuchyně - 1

Klasické české recepty jinak - odlehčeně, zajímavě a moderně. To bylo hlavní zadání při sestavování tohoto kurzu. I česká kuchyně se dá připravovat moderně a takto připravený pokrm může chutnat a vypadat na talíři jako pokrm z luxusní restaurace. Více...

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky