Byly tady, jsou a budou!
Jsou prostě pokrmy, které z jídelníčku světových restaurací jen tak něco "nevytlačí".
Tyto evergreeny jsou tak prověřené časem, oblíbené a vyžadované, že na ně nemá vliv žádná gastromódní vlna, místo či duševní rozpoložení šéfkuchaře.
Pokud na jídelníčku některé z restaurací takovou stálici najdete, výsledek na talířku by měl být vždy a všude podobný a 100% chutný :-)
Ochutnejte svět a naučte se TOP recepty, které vznikaly před mnoha lety pod taktovkou světových šéfkuchařů.
Grilovaná játra foie gras, portská omáčka a domácí brioška
Tygří krevety ve špeku Lardo, hrášek, bramborový krém a Hoisin omáčka
Filet mignon (steak z vyzrálé hovězí svíčkové), mandlové krokety a lanýžová demi glace
Presovaná čokoládová terinka s malinovou šlehačkou
zprudka grilovat játra foie gras
připravit portskou omáčku
upéct domácí briošku
čistit tygří krevety
tepelně upravovat tygří krevety tak, aby zůstaly šťavnaté
připravit vláčný bramborový krém
pracovat s vyzrálou hovězí svíčkovou (nejluxusnější částí z hovězího steakového masa)
vykouzlit křupavé mandlové krokety
pracovat s omáčkou demi glace
vyrobit luxusní čokoládovou terinku
vyšlehat svěží ovocnou šlehačku
správně kombinovat chutě
pěkně naservírovat uvařené pokrmy
LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.
Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.
Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.
Kde kurzy probíhají:
Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).
Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky