Tradice je tradice a je potřeba ji udržovat!
Zabijačky byly u nás na dvorku několikrát do roka, slivovice tekla proudem, řezník sršel vtipem a učil nás, jak prasátko zpracovat "od rypáčku až po ocásek". V dospělosti jsem na tuto tradici rád navázal, s kamarády každým rokem zabijačky nadšeně pořádáme.
I vy máte možnost nakouknout a ochutnat něco ze specialit, které mě náš rodinný řezník naučil...
PS. Na zabijačce v naší škole vaření budeme pracovat s masem dodaným přímo z jatek. Dle směrnic Evropské unie již není možné veřejně pořádat zabijačky s živým čuníkem :-(
LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.
Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.
Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.
Kde kurzy probíhají:
Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).
Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky