Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Křehké, kynuté a listové - kurz vaření

 
Nevyhovuje Vám žádný termín nebo kurz není vypsaný?
Registrujte svůj mail a jakmile kurz vypíšeme, obdržíte zprávu.
Termíny:
08.10.2024 ve 16:30 - 22:00
Volno. Lektor: Maryna Matuszek.  Rezervovat >

 
 

Jak již název napovídá, na tomto kurzu se bude těsto vyrábět ve velkém!

Nezůstane však jen u přípravy těsta, také toho spoustu upečeme, sníme a odneseme domů. 

Světem těst Vás hravě a s úsměvem provede Maryna Matuszek, majitelka vyhlášené brněnské pekárny a cukrárny Laskominy od Maryny.

Jaké těsta se budou připravovat:

  • kynuté těsto
  • křehké těsto slané
  • křehké těsto sladké
  • máslové listové těsto 

    Co se bude z těst vyrábět:

    • Koláč z listového těsta s červenou řepou, kozím sýrem a vlašskými ořechy
    • Koláč z kynutého těsta s lososem a špenátem
    • Quiche lorraine (tradiční francouzský slaný koláč se sýrem, slaninou a cibulí)
    • Broskvový krémový koláč se skořicovou drobenkou 

      Co se na kurzu naučíte:

      • připravit kynuté těsto a nechat ho správně nakynout
      • připravit křehké těsto ve slané a sladké variantě
      • připravit máslové listové těsto
      • správně skládat a převalovat listové těsto
      • pošírovat lososa v mléce
      • připravit vaječnou smetanu z creme fraiche na zapékání koláčů
      • upéci quiche tak, aby zůstal vláčný
      • připravit skořicovou drobenku
      • připravit a upéct všechny koláče 

      Co Vás ještě čeká:

      • pro každého účastníka je nachystán certifikát o absolvování kurzu
      • pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (káva, čaj, voda, džus, víno, pivo)


       

      CENA KURZU ........ 3 300 Kč

      LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
      Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.

       

      Průběh kurzu:
      Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.

      Co s sebou:
      Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.

      Kde kurzy probíhají:
      Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).

      Jak se přihlásit:
      Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.

       

      REZERVACE - OBJEDNÁVKA KURZU - Křehké, kynuté a listové

      Termín kurzu
      Počet účastníků
      VÁMI VYBRANÝ TERMÍN JE JIŽ PLNĚ OBSAZEN.

      Můžete se na něj však přesto zapsat jako náhradník.
      V případě uvolnění místa Vás budeme neprodleně kontaktovat na uvedený telefon nebo e-mail.
        
      Celková cena0 Kč
      Celkem k úhradě0 Kč
       
      OBJEDNATEL / PLÁTCE
      Jméno a příjmení
      Firma
      DIČ
      Ulice a číslo domu
      Město
      PSČ
      Telefon
      E-mail
      Poznámka
      Jak jste se o nás dozvěděl(a)?
      Souhlasím se smlouvou
      Přeji si být informován/a o novinkách






      Upozornění: E-mail potvrzující Vaši objednávku a výzva k platbě odchází obratem po dokončení Vaší objednávky. Pokud tyto e-maily neobdržíte, prosím, dříve než nás budete kontaktovat, zkontrolujte si nevyžádanou poštu. Děkujeme.

      Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky