Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Steaky, omáčky a rafinované přílohy - kurz vaření

 
Nevyhovuje Vám žádný termín nebo kurz není vypsaný?
Registrujte svůj mail a jakmile kurz vypíšeme, obdržíte zprávu.
Termíny:
07.12.2024 ve 11:00 - 16:30
Obsazeno. Lektor: Antonín Jurka.  Jako náhradník >
26.02.2025 ve 16:30 - 22:00
Volno. Lektor: Antonín Jurka.  Rezervovat >

 
 

Bylo by libo medium?

Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá. Ale jak na to?

Co s kusem masa, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ?

Co si takhle k Vašemu barbecue s přáteli vyšvihnout rafinovanou přílohu a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku?

Co se bude vařit:

  • Caesar salát s domácím dresinkem a bylinkovými krutony servírovaný s prsíčkem z kukuřičného kuřátka nebo perličky

  • Vepřová panenka balená ve špeku a šalvěji s jablečno-šalotkovým pyré

  • Steak z býčí svíčkové na drceném pepři s pepřovou omáčkou a bramborovou gratinou

Co se na kurzu naučíte:

  • svižně připravit elegantní salátek

  • zásady práce s masem (marinování, doba přípravy...)

  • dozvíte se spoustu rad, jak a kde nakupovat maso, poznat jeho stáří a kvalitu

  • připravovat omáčky (koňakovo-pepřovou, demi glace)

  • připravovat přílohy (gratinované brambory, jablečno-šalotkové pyré)

Co Vás ještě čeká:

 

  • pro každého účastníka je nachystán certifikát o absolvování kurzu
  • pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (voda, nealko nápoje, víno, pivo)

Při absolvování kurzu do konce roku 2024 je cena kurzovného u většiny kurzů o 200 Kč nižší (cena se nastaví automaticky při výběru termínu konání kurzu)!

CENA KURZU ........ 3 900 Kč

LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.

 

Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.

Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.

Kde kurzy probíhají:
Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).

Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.

 

REZERVACE - OBJEDNÁVKA KURZU - Steaky, omáčky a rafinované přílohy

Termín kurzu
Počet účastníků
VÁMI VYBRANÝ TERMÍN JE JIŽ PLNĚ OBSAZEN.

Můžete se na něj však přesto zapsat jako náhradník.
V případě uvolnění místa Vás budeme neprodleně kontaktovat na uvedený telefon nebo e-mail.
  
Celková cena0 Kč
Celkem k úhradě0 Kč
 
OBJEDNATEL / PLÁTCE
Jméno a příjmení
Firma
DIČ
Ulice a číslo domu
Město
PSČ
Telefon
E-mail
Poznámka
Jak jste se o nás dozvěděl(a)?
Souhlasím se smlouvou
Přeji si být informován/a o novinkách






Upozornění: E-mail potvrzující Vaši objednávku a výzva k platbě odchází obratem po dokončení Vaší objednávky. Pokud tyto e-maily neobdržíte, prosím, dříve než nás budete kontaktovat, zkontrolujte si nevyžádanou poštu. Děkujeme.

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky