Ovce, beran, jehně - maso tohoto domestikovaného zvířectva tvořilo od pradávna na našem území nedílnou součást jídelníčku našich předků.
Během posledních pár desítek let tomu již tak není. Přitom maso těchto druhů vyniká vysokým obsahem minerálů a je velice dietní.
Pojďme si tedy ukázat několik zásadních postupů, zajímavých receptů a triků při práci s těmito druhy masa.
Jehněčí karbanátky s medvědím česnekem podávané na listovém křupavém salátku
Jehněčí kotletky s bylinkovou krustou, zelenina caponata
Pečená nakládaná roláda ze skopového pupku
Jehněčí či skopové kolínko pošírované na červeném víně, bramborová kaše Joëla Robuchona, přírodní omáčka
LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.
Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.
Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.
Kde kurzy probíhají:
Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).
Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky