listopad 2025 |
| Datum | Název kurzu | Stav | Lektor | |
| 01.11. | so | 10:00 | Zabijačkové speciality | Obsazeno | Michal Barták | Jako náhradník > |
| 06.11. | čt | 16:30 | Kapr - pokaždé jinak | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 08.11. | so | 11:00 | Výroba domácích párků a klobás | Zbývá 1 volných míst | Pavel Rambousek | Rezervovat > |
| 11.11. | út | 16:30 | Domácí těstoviny | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 12.11. | st | 16:30 | Omáčky | Zbývá 1 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
| 14.11. | pá | 16:30 | Ramen | Zbývá 1 volných míst | Jan Miňha | Rezervovat > |
| 18.11. | út | 16:30 | Kváskové pečivo | Obsazeno | Maryna Matuszek | Jako náhradník > |
| 19.11. | st | 16:30 | Čokoládové lanýže a bonbony | Obsazeno | Tereza Navrátilová | Jako náhradník > |
| 21.11. | pá | 16:30 | Ryby sladkovodní | Obsazeno | Michal Barták | Jako náhradník > |
| 22.11. | so | 11:00 | Evergreeny světových restaurací - 1 | Zbývá 1 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
| 23.11. | ne | 11:00 | Odpalované těsto - věneček, větrník, choux a éclairs | Obsazeno | Lenka Dvořáková | Jako náhradník > |
| 25.11. | út | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Obsazeno | Tejinder Riar | Jako náhradník > |
| 28.11. | pá | 16:30 | Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky | Obsazeno | Michal Ondrák | Jako náhradník > |
prosinec 2025 |
| 05.12. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Zbývá 3 volných míst | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
| 06.12. | so | 11:00 | Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano | Obsazeno | Kaori Okano | Jako náhradník > |
| 07.12. | ne | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice | Obsazeno | Kaori Okano | Jako náhradník > |
| 09.12. | út | 16:30 | Bezlepkové vánoční cukroví | Volno | Kateřina Blažková | Rezervovat > |
| 13.12. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
| 14.12. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Zbývá 2 volných míst | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
| 18.12. | čt | 16:30 | Pečení vánočního cukroví | Obsazeno | Lenka Dvořáková | Jako náhradník > |
| 20.12. | so | 11:00 | Pečení vánočního cukroví - 2 | Obsazeno | Lenka Dvořáková | Jako náhradník > |
| 21.12. | ne | 11:00 | Pečení vánočního cukroví - 2 | Obsazeno | Lenka Dvořáková | Jako náhradník > |
leden 2026 |
| 07.01. | st | 16:30 | Steaky, omáčky a rafinované přílohy | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 08.01. | čt | 16:30 | Steaky 3 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 09.01. | pá | 16:30 | Vietnamská kuchyně - 1 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
| 10.01. | so | 11:00 | Vaří celá rodina - 2 | Zbývá 4 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 11.01. | ne | 11:00 | Vaří celá rodina - 1 | Zbývá 1 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 12.01. | po | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Volno | Tejinder Riar | Rezervovat > |
| 14.01. | st | 16:30 | Steaky 2 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 15.01. | čt | 16:30 | Italské menu 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 16.01. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
| 17.01. | so | 11:00 | Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
| 18.01. | ne | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
| 20.01. | út | 16:30 | Burgery | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 23.01. | pá | 16:00 | Zvěřina | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 24.01. | so | 11:00 | Začínám vařit - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 25.01. | ne | 11:00 | Tradiční česká kuchyně - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 27.01. | út | 16:30 | Ryby a dary moře 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 29.01. | čt | 16:30 | Kváskové pečivo | Volno | Maryna Matuszek | Rezervovat > |
| 30.01. | pá | 16:30 | Evergreeny světových restaurací - 1 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 31.01. | so | 11:00 | Výroba domácích párků a klobás | Volno | Pavel Rambousek | Rezervovat > |
únor 2026 |
| 03.02. | út | 16:30 | Rychle a chutně - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 04.02. | st | 16:30 | Maso a jeho tepelné úpravy | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 05.02. | čt | 16:30 | Omáčky | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 06.02. | pá | 17:30 | Rum Master + pětichodové degustační menu | Volno | David Švábenský, Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
| 07.02. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
| 08.02. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
| 10.02. | út | 16:30 | Ryby a dary moře 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 11.02. | st | 16:30 | Ramen | Volno | Jan Miňha | Rezervovat > |
| 12.02. | čt | 16:30 | Domácí těstoviny | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 13.02. | pá | 16:30 | Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky | Volno | Michal Ondrák | Rezervovat > |
| 24.02. | út | 16:00 | Škola vaření pro mládež - 17. menu - (11 - 17 let) | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
| 26.02. | čt | 16:30 | Rakouská tradiční kuchyně | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 27.02. | pá | 16:30 | Retro menu - 1 | Zbývá 1 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
| 28.02. | so | 11:00 | Výroba domácích párků a klobás | Volno | Pavel Rambousek | Rezervovat > |
březen 2026 |
| 01.03. | ne | 11:00 | Školka vaření - Špenátové ravioli (5 - 10 let) | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
| 03.03. | út | 16:30 | Paštiky a šunky | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 05.03. | čt | 16:30 | Kuře - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 06.03. | pá | 16:30 | Pánská jízda - ŽENÁM na tento termín vstup POVOLEN | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 07.03. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
| 08.03. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
| 10.03. | út | 16:30 | Moderní česká kuchyně - 1 | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
| 11.03. | st | 16:30 | Indická vegetariánská/veganská kuchyně - 1 | Volno | Himani Baid Dwivedi | Rezervovat > |
| 13.03. | pá | 16:30 | Dámská jízda | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 14.03. | so | 10:00 | Zabijačkové speciality | Volno | Michal Barták, Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 18.03. | st | 16:30 | Steaky 2 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 19.03. | čt | 16:00 | Humři a krevety | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 20.03. | pá | 16:30 | Kuře a králík | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 21.03. | so | 11:00 | Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
| 22.03. | ne | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
| 24.03. | út | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Volno | Tejinder Riar | Rezervovat > |
| 26.03. | čt | 16:30 | Kurz broušení nožů na vodních kamenech - začátečník | Volno | Marek Neuman | Rezervovat > |
| 28.03. | so | 11:00 | Jehněčí a skopové | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 29.03. | ne | 11:00 | Odpalované těsto - věneček, větrník, choux a éclairs | Volno | Lenka Dvořáková | Rezervovat > |
| 31.03. | út | 16:30 | Ryby a dary moře 3 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
duben 2026 |
| 02.04. | čt | 16:30 | Burgery | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 07.04. | út | 16:30 | Kváskové pečivo | Volno | Maryna Matuszek | Rezervovat > |
| 10.04. | pá | 16:30 | Ryby a dary moře 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 11.04. | so | 11:00 | Steaky, omáčky a rafinované přílohy | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
| 21.04. | út | 16:30 | BŪCHECK nový STREET FOOD | Volno | Peter Szamuhel | Rezervovat > |
| 22.04. | st | 16:30 | Čokoládové lanýže a bonbony | Volno | Tereza Navrátilová | Rezervovat > |
| 24.04. | pá | 16:30 | Ryby sladkovodní | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
| 28.04. | út | 16:30 | Řezy, rolády a další parády - Piškotová těsta | Volno | Lenka Dvořáková | Rezervovat > |
květen 2026 |
| 12.05. | út | 15:30 | Menu Davida Viktorina - 3 | Volno | David Viktorin | Rezervovat > |
| 13.05. | st | 16:30 | Bezlepkové menu s Kateřinou Blažkovou | Volno | Kateřina Blažková | Rezervovat > |
| 30.05. | so | 11:00 | Vaří celá rodina - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
červen 2026 |
| 02.06. | út | 16:30 | BŪCHECK nový STREET FOOD | Volno | Peter Szamuhel | Rezervovat > |
| 27.06. | so | 11:00 | Vaří celá rodina - 2 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
říjen 2026 |
| 16.10. | pá | 16:30 | Křehké, kynuté a listové | Volno | Maryna Matuszek | Rezervovat > |