říjen 2024 |
Datum | Název kurzu | Stav | Lektor | |
15.10. | út | 16:30 | Būchecks street food | Obsazeno | Peter Szamuhel | Jako náhradník > |
16.10. | st | 16:30 | Indická vegetariánská/veganská kuchyně - 1 | Obsazeno | Himani Baid Dwivedi | Jako náhradník > |
18.10. | pá | 17:30 | Rum Master | Volno | David Švábenský | Rezervovat > |
19.10. | so | 11:00 | Kuře - 1 | Zbývá 4 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
20.10. | ne | 11:00 | Vaří celá rodina - 1 | Obsazeno | Antonín Jurka | Jako náhradník > |
22.10. | út | 16:30 | Ramen | Obsazeno | Jan Miňha | Jako náhradník > |
23.10. | st | 16:30 | Omáčky | Zbývá 1 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
25.10. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
30.10. | st | 16:30 | Čokoládové lanýže a bonbony | Volno | Tereza Navrátilová | Rezervovat > |
31.10. | čt | 16:30 | Bezlepkové menu s Kateřinou Blažkovou | Volno | Kateřina Blažková | Rezervovat > |
listopad 2024 |
01.11. | pá | 16:00 | Zvěřina | Zbývá 2 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
02.11. | so | 11:00 | Kapr - pokaždé jinak | Zbývá 3 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
03.11. | ne | 11:00 | Slavnostní čokoládový dort | Volno | Gabriela Bádrová | Rezervovat > |
06.11. | st | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Volno | Tejinder Riar | Rezervovat > |
07.11. | čt | 16:30 | Kuře a králík | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
08.11. | pá | 16:30 | Výroba domácích párků a klobás | Obsazeno | Pavel Rambousek | Jako náhradník > |
09.11. | so | 10:00 | Zabijačkové speciality | Zbývá 3 volných míst | Michal Barták, Antonín Jurka | Rezervovat > |
10.11. | ne | 11:00 | Školka vaření (5 - 10 let) - Hrášková polévka, domácí tagliatelle s rajčaty a bazalkou | Obsazeno | Kuchařský tým studia | Jako náhradník > |
13.11. | st | 16:30 | Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky | Volno | Michal Ondrák | Rezervovat > |
15.11. | pá | 16:30 | Vietnamská kuchyně - 2 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
16.11. | so | 11:00 | Výroba domácích párků a klobás | Obsazeno | Pavel Rambousek | Jako náhradník > |
17.11. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
19.11. | út | 15:30 | Menu Davida Viktorina - 3 | Volno | David Viktorin | Rezervovat > |
22.11. | pá | 16:30 | Ryby sladkovodní | Obsazeno | Michal Barták | Jako náhradník > |
23.11. | so | 11:00 | Rakouská tradiční kuchyně | Zbývá 3 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
24.11. | ne | 11:00 | Odpalované těsto - věneček, větrník, choux a éclairs | Obsazeno | Lenka Dvořáková | Jako náhradník > |
26.11. | út | 16:30 | Domácí těstoviny | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
27.11. | st | 16:30 | Kváskové pečivo | Zbývá 4 volných míst | Maryna Matuszek | Rezervovat > |
29.11. | pá | 16:30 | Dámská jízda | Zbývá 4 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
30.11. | so | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice | Obsazeno | Kaori Okano | Jako náhradník > |
prosinec 2024 |
01.12. | ne | 11:00 | Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano | Obsazeno | Kaori Okano | Jako náhradník > |
07.12. | so | 11:00 | Steaky, omáčky a rafinované přílohy | Obsazeno | Antonín Jurka | Jako náhradník > |
09.12. | po | 16:30 | Bezlepkové vánoční cukroví | Volno | Kateřina Blažková | Rezervovat > |
13.12. | pá | 16:30 | Pánská jízda - ŽENÁM na tento termín vstup POVOLEN | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
14.12. | so | 11:00 | Pečení vánočního cukroví | Obsazeno | Lenka Dvořáková | Jako náhradník > |
15.12. | ne | 11:00 | Pečení vánočního cukroví | Obsazeno | Lenka Dvořáková | Jako náhradník > |
16.12. | po | 16:30 | Pečení vánočního cukroví - 2 | Obsazeno | Lenka Dvořáková | Jako náhradník > |
leden 2025 |
07.01. | út | 16:30 | Italské menu 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
08.01. | st | 16:30 | Burgery | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
09.01. | čt | 16:00 | Škola vaření pro mládež - 13. menu - (11 - 17 let) | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
10.01. | pá | 16:30 | Dámská jízda | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
11.01. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
12.01. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
15.01. | st | 16:30 | Ryby a dary moře 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
16.01. | čt | 16:30 | Začínám vařit - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
17.01. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
18.01. | so | 11:00 | Evergreeny světových restaurací - 1 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
19.01. | ne | 11:00 | Školka vaření (5-10 let) - Narozeninový dort | Zbývá 1 volných míst | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
21.01. | út | 16:00 | Odpalované těsto - věneček, větrník, choux a éclairs | Volno | Lenka Dvořáková | Rezervovat > |
23.01. | čt | 16:30 | Steaky 3 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
24.01. | pá | 16:30 | Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky | Volno | Michal Ondrák | Rezervovat > |
25.01. | so | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
26.01. | ne | 11:00 | Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
29.01. | st | 16:30 | Rychle a chutně - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
31.01. | pá | 17:30 | Rum Master | Volno | David Švábenský, Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
únor 2025 |
01.02. | so | 11:00 | Vaří celá rodina - 1 | Zbývá 3 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
02.02. | ne | 11:00 | Tradiční česká kuchyně - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
04.02. | út | 16:30 | Kváskové pečivo | Volno | Maryna Matuszek | Rezervovat > |
05.02. | st | 16:30 | Ramen | Volno | Jan Miňha | Rezervovat > |
06.02. | čt | 16:30 | Steaky 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
07.02. | pá | 16:30 | Pánská jízda - ŽENÁM na tento termín vstup POVOLEN | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
08.02. | so | 11:00 | Výroba domácích párků a klobás | Volno | Pavel Rambousek | Rezervovat > |
20.02. | čt | 16:30 | Humři a krevety | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
21.02. | pá | 16:30 | Ryby a dary moře 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
22.02. | so | 10:00 | Zabijačkové speciality | Volno | Michal Barták, Antonín Jurka | Rezervovat > |
25.02. | út | 16:30 | Indická vegetariánská/veganská kuchyně - 1 | Volno | Himani Baid Dwivedi | Rezervovat > |
26.02. | st | 16:30 | Steaky, omáčky a rafinované přílohy | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
27.02. | čt | 16:30 | Paštiky a šunky | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
28.02. | pá | 16:30 | Vietnamská kuchyně - 2 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
březen 2025 |
01.03. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
05.03. | st | 16:30 | Ramen | Volno | Jan Miňha | Rezervovat > |
06.03. | čt | 16:30 | Rakouská tradiční kuchyně | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
08.03. | so | 11:00 | Výroba domácích párků a klobás | Volno | Pavel Rambousek | Rezervovat > |
09.03. | ne | 11:00 | Řezy, rolády a další parády - Piškotová těsta | Volno | Lenka Dvořáková | Rezervovat > |
12.03. | st | 16:30 | Maso a jeho tepelné úpravy | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
13.03. | čt | 16:30 | Domácí těstoviny | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
14.03. | pá | 16:30 | Burgery | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
15.03. | so | 11:00 | Zvěřina | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
18.03. | út | 15:30 | Menu Davida Viktorina - 3 | Volno | David Viktorin | Rezervovat > |
20.03. | čt | 16:30 | Omáčky | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
21.03. | pá | 16:30 | Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky | Volno | Michal Ondrák | Rezervovat > |
22.03. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
23.03. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
25.03. | út | 16:00 | Odpalované těsto - věneček, větrník, choux a éclairs | Volno | Lenka Dvořáková | Rezervovat > |
26.03. | st | 16:30 | Ryby a dary moře 3 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
28.03. | pá | 17:30 | Rum Master | Volno | David Švábenský, Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
29.03. | so | 11:00 | Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
30.03. | ne | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
duben 2025 |
02.04. | st | 16:30 | Křehké, kynuté a listové | Volno | Maryna Matuszek | Rezervovat > |
03.04. | čt | 16:00 | Jehněčí a skopové | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
04.04. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
09.04. | st | 16:30 | Začínám vařit - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
10.04. | čt | 16:30 | Ryby sladkovodní | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
15.04. | út | 16:30 | Kuře a králík | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |