březen 2025 |
Datum | Název kurzu | Stav | Lektor | |
18.03. | út | 15:30 | Menu Davida Viktorina - 3 | Obsazeno | David Viktorin | Jako náhradník > |
20.03. | čt | 16:30 | Omáčky | Zbývá 3 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
21.03. | pá | 16:30 | Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky | Obsazeno | Michal Ondrák | Jako náhradník > |
22.03. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
23.03. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
25.03. | út | 16:00 | Odpalované těsto - věneček, větrník, choux a éclairs | Obsazeno | Lenka Dvořáková | Jako náhradník > |
26.03. | st | 16:30 | Ryby a dary moře 3 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
27.03. | čt | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Obsazeno | Tejinder Riar | Jako náhradník > |
28.03. | pá | 17:30 | Rum Master | Volno | David Švábenský, Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
29.03. | so | 11:00 | Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano | Obsazeno | Kaori Okano | Jako náhradník > |
30.03. | ne | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice | Obsazeno | Kaori Okano | Jako náhradník > |
duben 2025 |
01.04. | út | 16:00 | Škola vaření pro mládež - 14. menu - (11 - 17 let) | Obsazeno | Kuchařský tým studia | Jako náhradník > |
03.04. | čt | 16:00 | Jehněčí a skopové | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
04.04. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Obsazeno | Kuchařský tým studia | Jako náhradník > |
05.04. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
06.04. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
08.04. | út | 16:30 | BŪCHECK nový STREET FOOD | Obsazeno | Peter Szamuhel | Jako náhradník > |
09.04. | st | 16:30 | Začínám vařit - 1 | Obsazeno | Antonín Jurka | Jako náhradník > |
10.04. | čt | 16:30 | Ryby sladkovodní | Obsazeno | Michal Barták | Jako náhradník > |
11.04. | pá | 16:30 | Burgery | Zbývá 2 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
13.04. | ne | 11:00 | Školka vaření (5-10 let) - Hruškový koláč s mandlemi | Obsazeno | Kuchařský tým studia | Jako náhradník > |
15.04. | út | 16:30 | Kuře a králík | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
16.04. | st | 16:30 | Čokoládové lanýže a bonbony | Volno | Tereza Navrátilová | Rezervovat > |
17.04. | čt | 16:30 | Italské menu 2 | Obsazeno | Michal Barták | Jako náhradník > |
23.04. | st | 16:30 | Kuře - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
25.04. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
29.04. | út | 16:30 | Indická vegetariánská/veganská kuchyně - 1 | Volno | Himani Baid Dwivedi | Rezervovat > |
30.04. | st | 16:30 | Začínám vařit - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
květen 2025 |
01.05. | čt | 16:30 | Rychle a chutně - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
02.05. | pá | 16:30 | Steaky, omáčky a rafinované přílohy | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
03.05. | so | 11:00 | Ramen | Volno | Jan Miňha | Rezervovat > |
13.05. | út | 16:30 | Bezlepkové menu s Kateřinou Blažkovou | Volno | Kateřina Blažková | Rezervovat > |
14.05. | st | 16:30 | BŪCHECK nový STREET FOOD | Obsazeno | Peter Szamuhel | Jako náhradník > |
15.05. | čt | 16:30 | Kváskové pečivo | Obsazeno | Maryna Matuszek | Jako náhradník > |
16.05. | pá | 16:30 | Ryby a dary moře 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
17.05. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
18.05. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
20.05. | út | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Volno | Tejinder Riar | Rezervovat > |
21.05. | st | 16:30 | Steaky 3 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
23.05. | pá | 16:30 | Dámská jízda | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
24.05. | so | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
25.05. | ne | 11:00 | Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
26.05. | po | 16:30 | Grilování hovězího masa - kurz pod širým nebem | Volno | Michal Barták, Antonín Jurka | Rezervovat > |
27.05. | út | 16:30 | Grilování - Mixgrill - kurz pod širým nebem | Volno | Michal Barták, Antonín Jurka | Rezervovat > |
30.05. | pá | 16:30 | Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky | Volno | Michal Ondrák | Rezervovat > |
31.05. | so | 11:00 | Vaří celá rodina - 1 | Zbývá 2 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
červen 2025 |
01.06. | ne | 11:00 | Vaří celá rodina - 2 | Zbývá 2 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
03.06. | út | 16:30 | Ramen | Volno | Jan Miňha | Rezervovat > |
05.06. | čt | 16:30 | Tradiční česká kuchyně - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
08.06. | ne | 10:00 | Techniky v moderní gastronomii – Jirka Zajíček | Zbývá 4 volných míst | Jiří Zajíček | Rezervovat > |
10.06. | út | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Volno | Tejinder Riar | Rezervovat > |
11.06. | st | 16:30 | Moderní česká kuchyně - 1 | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
12.06. | čt | 16:30 | Omáčky | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
13.06. | pá | 16:30 | Domácí těstoviny | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
14.06. | so | 11:00 | Odpalované těsto - věneček, větrník, choux a éclairs | Volno | Lenka Dvořáková | Rezervovat > |
15.06. | ne | 11:00 | Školka vaření (5-10 let) - Šéfův burger | Zbývá 4 volných míst | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
17.06. | út | 16:00 | Škola vaření pro mládež - 15. menu - (11-17 let) | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
18.06. | st | 16:30 | Ryby a dary moře 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
19.06. | čt | 16:30 | Steaky 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
24.06. | út | 16:30 | BŪCHECK nový STREET FOOD | Obsazeno | Peter Szamuhel | Jako náhradník > |
26.06. | čt | 16:30 | Burgery | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
27.06. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
28.06. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
29.06. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
září 2025 |
06.09. | so | 11:00 | Sushi - tradiční příprava s Kaori Okano | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
07.09. | ne | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě, s chutí tradice | Volno | Kaori Okano | Rezervovat > |
09.09. | út | 16:30 | Maso a jeho tepelné úpravy | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
11.09. | čt | 16:30 | Kváskové pečivo | Volno | Maryna Matuszek | Rezervovat > |
12.09. | pá | 16:30 | Italské menu 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
13.09. | so | 11:00 | Retro menu - 1 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
23.09. | út | 16:30 | Řezy, rolády a další parády - Piškotová těsta | Volno | Lenka Dvořáková | Rezervovat > |
26.09. | pá | 16:30 | Pánská jízda - ŽENÁM na tento termín vstup POVOLEN | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
říjen 2025 |
11.10. | so | 11:00 | Paštiky a šunky | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
18.10. | so | 11:00 | Rakouská tradiční kuchyně | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
23.10. | čt | 16:30 | Křehké, kynuté a listové | Volno | Maryna Matuszek | Rezervovat > |
24.10. | pá | 16:00 | Humři a krevety | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
listopad 2025 |
01.11. | so | 10:00 | Zabijačkové speciality | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
06.11. | čt | 16:30 | Kapr - pokaždé jinak | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
08.11. | so | 11:00 | Výroba domácích párků a klobás | Volno | Pavel Rambousek | Rezervovat > |
09.11. | ne | 11:00 | Zvěřina | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
21.11. | pá | 16:30 | Ryby sladkovodní | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
22.11. | so | 11:00 | Evergreeny světových restaurací - 1 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
29.11. | so | 11:00 | Výroba domácích párků a klobás | Volno | Pavel Rambousek | Rezervovat > |