únor 2023 |
Datum | Název kurzu | Stav | Lektor | |
3.2. | pá | 16:30 | Dámská jízda | Obsazeno | Antonín Jurka | Jako náhradník > |
4.2. | so | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě s chutí tradice | Obsazeno | Kaori Okano | Jako náhradník > |
7.2. | út | 16:30 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
11.2. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Zbývá 1 volných míst | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
12.2. | ne | 11:00 | Úžasné dorty | Zbývá 1 volných míst | Markéta Sukupová | Rezervovat > |
14.2. | út | 16:00 | Valentýnské menu pro 2 | Obsazeno | Michal Barták, Antonín Jurka | Jako náhradník > |
15.2. | st | 16:30 | Indická vegetariánská/veganská kuchyně - 1 | Zbývá 1 volných míst | Himani Baid Dwivedi | Rezervovat > |
16.2. | čt | 16:30 | Italské menu 2 | Zbývá 1 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
17.2. | pá | 16:30 | Kváskové pečivo | Obsazeno | Maryna Matuszek | Jako náhradník > |
18.2. | so | 10:00 | Zabijačkové speciality | Volno | Michal Barták, Antonín Jurka | Rezervovat > |
22.2. | st | 16:30 | Zvěřina | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
23.2. | čt | 16:30 | Omáčky | Obsazeno | Michal Barták | Jako náhradník > |
24.2. | pá | 16:30 | Paštiky a šunky | Zbývá 3 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
25.2. | so | 11:00 | Moderní česká kuchyně - 1 | Zbývá 3 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
26.2. | ne | 11:00 | Školka vaření - Kuřecí kukuřičné nugetky a sněhové pusinky (5 - 10 let) | Obsazeno | Kuchařský tým studia | Jako náhradník > |
březen 2023 |
1.3. | st | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Obsazeno | Tejinder Riar | Jako náhradník > |
2.3. | čt | 16:30 | Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky | Obsazeno | Michal Ondrák | Jako náhradník > |
3.3. | pá | 16:30 | Pánská jízda - ŽENÁM na tento termín vstup POVOLEN | Obsazeno | Antonín Jurka | Jako náhradník > |
4.3. | so | 11:00 | Japonská kuchyně - zdravě s chutí tradice | Obsazeno | Kaori Okano | Jako náhradník > |
7.3. | út | 16:00 | Škola vaření pro mládež - 3. menu (11 - 17 let) | Obsazeno | Kuchařský tým studia | Jako náhradník > |
8.3. | st | 16:30 | Francouzská kuchyně | Obsazeno | Jiří Zajíček | Jako náhradník > |
9.3. | čt | 16:30 | Humři, krabi a krevety | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
10.3. | pá | 17:30 | Rum Master | Zbývá 1 volných míst | David Švábenský | Rezervovat > |
11.3. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
12.3. | ne | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
21.3. | út | 16:30 | Burgery | Obsazeno | Vojtěch Fňukal | Jako náhradník > |
22.3. | st | 16:30 | Rakouská tradiční kuchyně | Obsazeno | Antonín Jurka | Jako náhradník > |
23.3. | čt | 16:30 | Výroba domácích párků a klobás | Obsazeno | Pavel Rambousek | Jako náhradník > |
24.3. | pá | 16:30 | Křehké, kynuté a listové | Volno | Maryna Matuszek | Rezervovat > |
25.3. | so | 11:00 | Řezy, rolády a další parády - Piškotová těsta | Volno | Lenka Dvořáková | Rezervovat > |
26.3. | ne | 11:00 | Ramen | Zbývá 1 volných míst | Jan Miňha | Rezervovat > |
28.3. | út | 16:30 | Rychle a chutně - 1 | Zbývá 3 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
30.3. | čt | 16:30 | Kuře a králík | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
31.3. | pá | 16:30 | Jehněčí, skopové a kůzlečí | Zbývá 1 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
duben 2023 |
1.4. | so | 11:00 | Ryby a dary moře 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
2.4. | ne | 11:00 | Tradiční česká kuchyně - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
4.4. | út | 16:30 | Ryby sladkovodní | Zbývá 3 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
5.4. | st | 16:30 | Steaky 2 | Obsazeno | Antonín Jurka | Jako náhradník > |
12.4. | st | 16:30 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
13.4. | čt | 16:30 | Maso a jeho tepelné úpravy | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
14.4. | pá | 16:30 | Steaky, omáčky a rafinované přílohy | Obsazeno | Antonín Jurka | Jako náhradník > |
15.4. | so | 11:00 | Domácí těstoviny | Zbývá 3 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
16.4. | ne | 11:00 | Kuře - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
18.4. | út | 16:30 | Sushi | Obsazeno | Jiří Zajíček | Jako náhradník > |
19.4. | st | 16:30 | Bez lepku - ne bez chuti | Volno | Kateřina Blažková | Rezervovat > |
20.4. | čt | 16:30 | Pablo EscoBAR speciál - Burgery a drinky | Zbývá 3 volných míst | Michal Ondrák | Rezervovat > |
21.4. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Obsazeno | Michal Barták | Jako náhradník > |
22.4. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
25.4. | út | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Obsazeno | Tejinder Riar | Jako náhradník > |
26.4. | st | 16:00 | Škola vaření pro mládež, 4. menu (11 - 17 let) | Zbývá 1 volných míst | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
27.4. | čt | 16:30 | Začínám vařit - 1 | Obsazeno | Antonín Jurka | Jako náhradník > |
28.4. | pá | 16:30 | Ryby a dary moře 3 | Zbývá 2 volných míst | Michal Barták | Rezervovat > |
29.4. | so | 11:00 | Cupcakes - výroba a květinové zdobení | Volno | Markéta Sukupová | Rezervovat > |
30.4. | ne | 11:00 | Čokoládové lanýže a bonbony | Zbývá 4 volných míst | Tereza Navrátilová | Rezervovat > |
květen 2023 |
2.5. | út | 16:30 | Burgery | Volno | Vojtěch Fňukal | Rezervovat > |
3.5. | st | 16:30 | Ryby a dary moře 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
4.5. | čt | 16:30 | Kváskové pečivo | Obsazeno | Maryna Matuszek | Jako náhradník > |
9.5. | út | 16:30 | Francouzská kuchyně | Volno | Jiří Zajíček | Rezervovat > |
10.5. | st | 16:30 | Omáčky | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
11.5. | čt | 16:00 | Škola vaření pro mládež - 5. menu (11 - 17 let) | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
12.5. | pá | 16:30 | Pánská jízda | Zbývá 3 volných míst | Antonín Jurka | Rezervovat > |
13.5. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 1 | Obsazeno | Tuan Pham Minh | Jako náhradník > |
16.5. | út | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Volno | Tejinder Riar | Rezervovat > |
17.5. | st | 16:30 | Ramen | Volno | Jan Miňha | Rezervovat > |
18.5. | čt | 16:30 | Evergreeny světových restaurací - 1 | Volno | Michal Barták, Antonín Jurka | Rezervovat > |
19.5. | pá | 16:30 | Dámská jízda | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
21.5. | ne | 11:00 | Školka vaření - Čokoládová bábovka (5 - 10 let) | Obsazeno | Kuchařský tým studia | Jako náhradník > |
30.5. | út | 16:30 | Steaky, omáčky a rafinované přílohy | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
červen 2023 |
3.6. | so | 11:00 | Vaří celá rodina - 1 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
6.6. | út | 16:30 | Italské menu 2 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
7.6. | st | 16:30 | Indická vegetariánská/veganská kuchyně - 1 | Volno | Himani Baid Dwivedi | Rezervovat > |
8.6. | čt | 16:30 | Steaky 3 | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
9.6. | pá | 17:30 | Rum Master | Volno | David Švábenský | Rezervovat > |
10.6. | so | 11:00 | Vietnamská kuchyně - 2 | Volno | Tuan Pham Minh | Rezervovat > |
13.6. | út | 16:30 | Steaky 2 | Volno | Antonín Jurka | Rezervovat > |
15.6. | čt | 16:30 | Sushi | Volno | Jiří Zajíček | Rezervovat > |
16.6. | pá | 16:30 | Pánská jízda - ŽENÁM na tento termín vstup POVOLEN | Volno | Kuchařský tým studia | Rezervovat > |
20.6. | út | 16:30 | Indická kuchyně - 1 | Volno | Tejinder Riar | Rezervovat > |
23.6. | pá | 16:30 | Burgery | Volno | Vojtěch Fňukal | Rezervovat > |
říjen 2023 |
6.10. | pá | 16:30 | Humři, krabi a krevety | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
7.10. | so | 11:00 | Paštiky a šunky | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
14.10. | so | 11:00 | Výroba domácích párků a klobás | Volno | Pavel Rambousek | Rezervovat > |
24.10. | út | 16:30 | Kapr - pokaždé jinak | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
listopad 2023 |
10.11. | pá | 16:30 | Výroba domácích párků a klobás | Volno | Pavel Rambousek | Rezervovat > |
11.11. | so | 11:00 | Zvěřina | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |
22.11. | st | 16:30 | Ryby sladkovodní | Volno | Michal Barták | Rezervovat > |