Vaše škola vaření

 

Kalendář kurzů vaření

 

prosinec 2017

DatumNázev kurzuStavLektor
16.12.so11:00Pečení vánočního cukroví 1ObsazenoMartin BeránekJako náhradník >
17.12.ne11:00Pečení vánočního cukroví 2ObsazenoMartin BeránekJako náhradník >

leden 2018

16.1.út16:30Italské tradiční dezerty 1VolnoMartin BeránekRezervovat >
17.1.st16:30MakronkyZbývá 1 volných místHana DrozdováRezervovat >
18.1.čt16:30Výroba domácích párků a klobásObsazenoPavel RambousekJako náhradník >
19.1.16:30Kváskové pečivoObsazenoMaryna MatuszekJako náhradník >
20.1.so11:00Vietnamská kuchyněObsazenoTuan Pham MinhJako náhradník >
21.1.ne11:00BurgeryObsazenoVojtěch FňukalJako náhradník >
23.1.út16:30OmáčkyVolnoRadim ProcházkaRezervovat >
24.1.st16:30Steaky, omáčky a rafinované přílohyObsazenoAntonín JurkaJako náhradník >
25.1.čt17:30Rum MasterObsazenoDavid ŠvábenskýJako náhradník >
26.1.16:30Steaky 2ObsazenoMichal BartákJako náhradník >
27.1.so11:00Fenomén čokoládaZbývá 3 volných místMartin BeránekRezervovat >
30.1.út16:30Kuře a králíkVolnoRadim ProcházkaRezervovat >
31.1.st16:30Ryby a dary moře 1ObsazenoMichal BartákJako náhradník >

únor 2018

1.2.čt16:30SushiZbývá 1 volných místJiří ZajíčekRezervovat >
2.2.16:30BurgeryObsazenoVojtěch FňukalJako náhradník >
3.2.so11:00Tradiční světové dezertyZbývá 4 volných místMartin BeránekRezervovat >
10.2.so11:00Rakouská tradiční kuchyněObsazenoAntonín JurkaJako náhradník >
12.2.po16:30VEGI - kreativněVolnoRadim ProcházkaRezervovat >
13.2.út16:30Paštiky a šunkyZbývá 1 volných místMichal BartákRezervovat >
14.2.st16:30Bonbony a čokoládové lanýžeVolnoTereza NavrátilováRezervovat >
15.2.čt16:30Domácí párty DeluxZbývá 1 volných místMichal BartákRezervovat >
16.2.16:30Křehké, kynuté a listovéVolnoMaryna MatuszekRezervovat >
17.2.so11:00Výroba domácích párků a klobásObsazenoPavel RambousekJako náhradník >
20.2.út16:30Koláče, vdolky a buchtyVolnoMartin BeránekRezervovat >
21.2.st16:30Ryby a dary moře 2VolnoMichal BartákRezervovat >
22.2.čt16:30Procházka světem vína - ČeskoVolnoMartin ProcházkaRezervovat >
23.2.16:30Vietnamská kuchyněObsazenoTuan Pham MinhJako náhradník >
24.2.so11:00Steaky 3ObsazenoMichal BartákJako náhradník >
27.2.út16:30Italské menu 2VolnoMichal BartákRezervovat >
28.2.st16:30Domácí těstovinyVolnoMichal BartákRezervovat >

březen 2018

1.3.čt16:30Rakouská tradiční kuchyněObsazenoAntonín JurkaJako náhradník >
2.3.16:30Maso a jeho tepelné úpravyZbývá 4 volných místRadim ProcházkaRezervovat >
3.3.so11:00Kváskové pečivoObsazenoMaryna MatuszekJako náhradník >
6.3.út16:30Steaky, omáčky a rafinované přílohyObsazenoAntonín JurkaJako náhradník >
7.3.st16:00Škola vaření pro mládež - 6. menu (11 - 16 let)ObsazenoJako náhradník >
9.3.17:30Rum MasterObsazenoDavid ŠvábenskýJako náhradník >
10.3.so11:00SushiVolnoJiří ZajíčekRezervovat >
11.3.ne11:00Vietnamská kuchyněObsazenoTuan Pham MinhJako náhradník >
13.3.út16:30MakronkyZbývá 4 volných místHana DrozdováRezervovat >
14.3.st16:30Steaky 3VolnoMichal BartákRezervovat >
16.3.16:30Kuře a králíkVolnoRadim ProcházkaRezervovat >
17.3.so11:00Dorty - základní postupyZbývá 4 volných místMartin BeránekRezervovat >
21.3.st16:30Ryby a dary moře 3VolnoMichal BartákRezervovat >
22.3.čt16:30BurgeryZbývá 3 volných místVojtěch FňukalRezervovat >
23.3.16:30Humři, krabi a krevetyVolnoMichal BartákRezervovat >
24.3.so11:00Křehké, kynuté a listovéVolnoMaryna MatuszekRezervovat >
25.3.ne11:00Školka vaření - Modelování z marcipánu (5 - 10 let)ObsazenoJako náhradník >
27.3.út16:30Fenomén čokoládaVolnoMartin BeránekRezervovat >
28.3.st16:30Jehněčí, skopové a kůzlečíVolnoMichal BartákRezervovat >

duben 2018

4.4.st16:30Steaky, omáčky a rafinované přílohyZbývá 4 volných místAntonín JurkaRezervovat >
5.4.čt16:30Ryby sladkovodníVolnoMichal BartákRezervovat >
6.4.16:30OmáčkyVolnoRadim ProcházkaRezervovat >
7.4.so11:00SushiVolnoJiří ZajíčekRezervovat >
12.4.čt16:30Ryby a dary moře 1VolnoMichal BartákRezervovat >

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky