Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Steaky 3 - kurz vaření

 
Nevyhovuje Vám žádný termín nebo kurz není vypsaný?
Registrujte svůj mail a jakmile kurz vypíšeme, obdržíte zprávu.
Termíny:
13.06.2024 ve 16:30 - 22:00
Zbývá 2 volných míst. Lektor: Michal Barták.  Rezervovat >

 
 

Bylo by libo "medium"? Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá!

Ale jak na to? Co s kusem masa? Jak docílit toho, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ?

Co si takhle k Vašemu barbecue s přáteli vyšvihnout rafinovanou přílohu a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku?


Co se bude vařit:

  • Hovězí tataráček s lanýžovým olejem, křepelčím vejcem a domácím chlebem

  • Kuřecí prsíčko na kosti, baby zelenina v papilotě s bylinkovým máslem

  • Steak z vepřové kotlety pomalu pečený do růžova, bramborové ragú s čerstvou majoránkou

  • Hovězí steak z květové špičky odleželé 30 dní, mrkvovo-bylinkové pyré, křupavá hlíva ústřičná

Co se na kurzu naučíte:

  • připravit tak trochu jiný tatarák

  • opékat kuřecí prsa na kosti/skeletu (maso zůstává šťavnaté a plné chuti)

  • šetrně upravit zeleninu ve vlastní páře

  • nízkoteplotnímu pečení vepřového masa

  • připravovat steaky z květové špičky (jedná se o část hovězí kýty) - pravý steak není jen ze svíčkové 

  • bude představena metoda sous vide (jedná se o šetrnou úpravu vakuově balených surovin tažených ve vodní lázni)

  • přípravě všech zmíněných pokrmů


Co Vás ještě čeká:

  • pro každého účastníka je nachystán certifikát o absolvování kurzu
  • pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (voda, nealko nápoje, víno, pivo)


 

CENA KURZU ........ 3 700 Kč

LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.

 

Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.

Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.

Kde kurzy probíhají:
Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).

Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.

 

REZERVACE - OBJEDNÁVKA KURZU - Steaky 3

Termín kurzu
Počet účastníků
VÁMI VYBRANÝ TERMÍN JE JIŽ PLNĚ OBSAZEN.

Můžete se na něj však přesto zapsat jako náhradník.
V případě uvolnění místa Vás budeme neprodleně kontaktovat na uvedený telefon nebo e-mail.
  
Celková cena0 Kč
Celkem k úhradě0 Kč
 
OBJEDNATEL / PLÁTCE
Jméno a příjmení
Firma
DIČ
Ulice a číslo domu
Město
PSČ
Telefon
E-mail
Poznámka
Jak jste se o nás dozvěděl(a)?
Souhlasím se smlouvou
Přeji si být informován/a o novinkách






Upozornění: E-mail potvrzující Vaši objednávku a výzva k platbě odchází obratem po dokončení Vaší objednávky. Pokud tyto e-maily neobdržíte, prosím, dříve než nás budete kontaktovat, zkontrolujte si nevyžádanou poštu. Děkujeme.

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky