Vaše škola vaření

 

Steaky 2 - kurz vaření

 
Nevyhovuje Vám žádný termín nebo kurz není vypsaný?
Registrujte svůj mail a jakmile kurz vypíšeme, obdržíte zprávu.
Termíny:
26.1.2018 ve 16:30 - 22:00
Obsazeno. Lektor: Michal Barták.  Jako náhradník >

 
 

Steaky na 1000 způsobů vám jistě na vašem monitoru vyskočí při vyhledání tohoto fenoménu v některém z internetových prohlížečů. Ne vždy jsou však informace takto získané v samotné praxi použitelné.

"Jak doopravdy na to?" Tak by mohla znít Vaše otázka před návštěvou tohoto kurzu vaření.

V tomto, v řadě již druhém steakovém kurzu Divoké vařečky, se těmto rozličným druhům mas budeme věnovat opět, tentokrát však trošičku podrobněji.

Co se bude připravovat a vařit:

  • Pečený telecí morek na černém pepři a pažitce podávaný na křupavém pečivu

  • Kotleta z mléčného selátka pečená na šalvějovém másle podávaná s lyonesskou cibulí a šťouchaným malým bramborem

  • V hrubé mořské soli pečené či grilované hovězí zadní podávané s konfitovaným (v másle vařeným) celerem a omáčkou z francouzské hořčice

  • 30 dní odležený hovězí steak 


Co se na kurzu naučíte:

  • zásady práce s masem (marinování, dobu přípravy...)

  • jak a kde nakupovat maso a jak poznat jeho stáří a kvalitu

  • jak jednoduše dostat morek z kosti ven a připravit předkrm, který probudí vaše chuťové buňky k životu

  • jak ugrilovat a bylinkovým máslem dokončit nejenom kotletu

  • připravit lahodnou lyonesskou cibuli

  • správnému postupu při přípravě šťouchaných baby brambor

  • pečení v hrubé mořské soli

  • konfitovat celer a další zeleninu

  • uvařit omáčku z francouzské hořčice

  • připravovat odležené steaky  

  • a další..

Co Vás ještě čeká:

  • pro každého účastníka je nachystán certifikát o absolvování kurzu
  • pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (voda, nealko nápoje, víno, pivo)

POZOR !  V případě že máte dárkový poukaz jiné hodnoty, než je cena kurzu, zvolte prosím při rezervaci formu úhrady hotově a do poznámky rezervace napište číslo Vašeho poukazu. Spojíme se s Vámi a dohodneme formu úhrady doplatku.


 

CENA KURZU (včetně konzumace) ........ 3 100 Kč

 

Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.

Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.

Kde kurzy probíhají:
Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).

Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.

 

REZERVACE - OBJEDNÁVKA KURZU - Steaky 2

Termín kurzu
Počet účastníků
VÁMI VYBRANÝ TERMÍN JE JIŽ PLNĚ OBSAZEN.

Můžete se na něj však přesto zapsat jako náhradník.
V případě uvolnění místa Vás budeme neprodleně kontaktovat na uvedený telefon nebo e-mail.
Způsob platby splatnost do 7 dnů od rezervace
Vystavit jako dárkový poukaz
 
OBJEDNATEL / PLÁTCE
Jméno a příjmení
Firma
DIČ
Ulice a číslo domu
Město
PSČ
Telefon
E-mail
Poznámka
Jak jste se o nás dozvěděl(a)?
Souhlasím se smlouvou
Přeji si být informován/a o novinkách






Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky