Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Rakouská tradiční kuchyně - kurz vaření

 
Nevyhovuje Vám žádný termín nebo kurz není vypsaný?
Registrujte svůj mail a jakmile kurz vypíšeme, obdržíte zprávu.
Termíny:
23.11.2024 ve 11:00 - 16:30
Volno. Lektor: Antonín Jurka.  Rezervovat >

 
 

Grüß Gott!

Zachutnalo Vám u našich rakouských sousedů?

Dali byste si doma zauzenou rybku, či vzpomínáte na luxusní Kässespätzle na kterých jste si pochutnali v Alpách během Vaší zimní dovolené? Slyšeli jste o panu Plachuttovi, který proslavil rakouskou kuchyni, a na jeho Tafelspitz jezdí do jeho vídeňských restaurací celý svět? Nebo bylo-li by libo ke kafíčku Kaiserschmarrn???

Ano, tohle všechno se naučíte! Průvodcem rakouskou kuchyní Vám bude Tonda Jurka, šéfkuchař studia Divoká vařečka, který dlouhá léta sbíral zkušenosti právě v rakouských Alpách. 


Co budeme připravovat a vařit:

  • Zauzený pstruh, kyselá marinovaná zelenina, křenový krém

  • Kässespätzle s křupavou vídeňskou cibulkou

  • Tafelspitz (pošírovaná hovězí tabulová špička), bramborové rösti, vařená zelenina, vaječná majonéza a jablečný křen

  •  Kaiserschmarrn (císařský trhanec), jablečné pyré, rozinky a ořechy


Co se na kurzu naučíte:

  • vykostit pstruha
  • udit v domácích podmínkách
  • jednoduše nakládat zeleninu pomocí kyselého nálevu
  • připravit křenovou šlehačku
  • správně zamíchat (nepřemíchat) těsto na Kässespätzle
  • připravit křupavou cibulku
  • pošírovat hovězí tabulovou špičku
  • připravit křupavé bramborové rösti
  • vyrobit domácí vaječnou majonézu z pažitkou
  • správně našlehat směs na Kaiserschmarrn


Co vás ještě čeká:

  • pro každého účastníka je nachystán certifikát o absolvování kurzu
  • pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (káva, čaj, voda, džus, víno, pivo)


 

CENA KURZU ........ 3 500 Kč

LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.

 

Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.

Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.

Kde kurzy probíhají:
Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).

Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.

 

REZERVACE - OBJEDNÁVKA KURZU - Rakouská tradiční kuchyně

Termín kurzu
Počet účastníků
VÁMI VYBRANÝ TERMÍN JE JIŽ PLNĚ OBSAZEN.

Můžete se na něj však přesto zapsat jako náhradník.
V případě uvolnění místa Vás budeme neprodleně kontaktovat na uvedený telefon nebo e-mail.
  
Celková cena0 Kč
Celkem k úhradě0 Kč
 
OBJEDNATEL / PLÁTCE
Jméno a příjmení
Firma
DIČ
Ulice a číslo domu
Město
PSČ
Telefon
E-mail
Poznámka
Jak jste se o nás dozvěděl(a)?
Souhlasím se smlouvou
Přeji si být informován/a o novinkách






Upozornění: E-mail potvrzující Vaši objednávku a výzva k platbě odchází obratem po dokončení Vaší objednávky. Pokud tyto e-maily neobdržíte, prosím, dříve než nás budete kontaktovat, zkontrolujte si nevyžádanou poštu. Děkujeme.

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky