Vilém Harašta (*1980)
Vystudoval SOU Charbulova v Brně.
V letech 1997-2004 pracoval jako kuchař v hotelu Voroněž, Brno.
V roce 2004 pracoval jako kuchař v hotelu Royal Ricc, Brno.
V letech 2005 -2007 pracoval jako kuchař v Restaurantu U Kastelána, Brno.
V letech 2008-2010 pracoval jako kuchař a od roku 2009 jako šéfkuchař v hotelu Vinum Coeli, Dolní Kounice.
V letech 2010-2012 pracoval jako šéfkuchař v restaurantu mju:z, Brno.
Od roku 2012 pracuje jako šéfkuchař v resturaci Linden, Brno Ivanovice.
Během jeho působení v Restaurantu U Kastelána byla resturace několikrát oceněna v Maurerově seznamu Grand restaurant a v roce 2006 získala 1. místo.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky