Michal pracoval jako šéfkuchař v Barrio gotico cafe.
Michal je ambiciózní kuchař se zkušenostmi z brněnských restaurací Borgo Agnese a Il Mercato. Pracoval také v restauraci U kašny. Více než čtyři roky pak působil jako šéfkuchař v brněnské La Bouchee. Vzdělání a kuchařské dovednosti si doplňoval na zahraničních pobytech a stážích.
Sám o sobě říká: " Jsem hrdý Moravák z Podpálaví a baví mě vařit z čerstvých a kvalitních surovin, nejlépe přímo z pole nebo zahrady. Mám blízký vztah k vínu, které vnímám jako důležitou součást dobrého pokrmu. Proto se snažím být nejen v kuchyni, ale i tam, kde suroviny rostou a vznikají: u farmářů, vinařů, výrobců uzenin a sýrů...."
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky