Michal Göth působí jako šéfkuchař v beskydském designovém hotelu Miura v Čeladné, kde vaří regionální beskydskou kuchyni v moderním podání. Jeho rafinované pokrmy můžete ochutnat také v některé z vyhlášených restaurací po celém Česku, kde vaří svá degustační menu jako host místního šéfkuchaře.
V minulosti Michal působil dlouhá léta v prvotřídním brněnském podniku Restauraci U Kastelána, dále pak působil jako šéfkuchař na brněnském golfovém resortu Kaskáda a v zážitkové restauraci Pavillon.
Restaurace U Kastelána...Michal stál u zrodu této první brněnské zážitkové restaurace, vedl ji jako šéfkuchař a následně také jako spolumajitel. Jeho kuchyní prošla a poctivému řemeslu se naučila celá generace nejenom moravských kuchařů, číšníků a sommeliéru. Díky Michalu Göthovi a Restauraci U Kastelána se porevoluční brněnská (ale i česká) gastroscéna posunula mílovými kroky směrem kupředu. Lidé, kteří se pod jeho vedením "vyučili", vedou či vlastní prvotřídní restaurace v České republice a předávají nabyté zkušenosti dál a dál.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky