Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


David

 

David Viktorin není v české gastronomii určitě jméno neznámé...

S Davidem jsme se mohli přes 10 let setkávat v brněnské špičkové restauraci U Kastelána, kde pracoval dlouhá léta po boku Michala Götha.

Posledních 5 let David restauraci vedl v pozici šéfkuchaře. Po tuto dobu dokazoval že patří právem mezi moravskou "gastronomickou elitu".

Po ukončení provozu restaurace U Kastelána Davida povolali na pozici šéfkuchaře do prvotřídní restaurace Borgo Agnesse, nyní se stará o její mladší sestřičku, restauraci RYNK kterou naleznete na brněnském Zelném trhu.

Vedené kurzy vaření

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky