Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Grilování hovězího masa - kurz pod širým nebem - kurz vaření

 
Nevyhovuje Vám žádný termín nebo kurz není vypsaný?
Registrujte svůj mail a jakmile kurz vypíšeme, obdržíte zprávu.
Termíny:
21.05.2024 ve 16:30 - 22:00
Obsazeno. Lektor: Michal Barták.  Jako náhradník >

 
 

Grilování je, bez ohledu na jeho historii, především činnost, která nám dává možnost sejít se s přáteli a rodinou při chvílích pohody a užívání si letního období.

Teď je otázkou, jestli je ve vašem okolí nějaký „grillmaster“. Neboť uspokojit, ba i překvapit hosty šťavnatým steakem, křupavými křidélky, voňavou rybou, barevným a čerstvým salátem, exotickým kořením a surovinami, je těžké, ale ne nemožné!

Kurz probíhá pod širým nebem v centru Brna v areálu objektu Hlídka Špilberk (na areál narazíte po cestě k hradu Špilberk z ulice Husova)

Areál hlídky si můžete prohlédnout na fotoprezentaci Hlídka Špilberk, nebo místo můžete "vidět na vlastní oči" během účasti na některém z našich venkovních kurzů vaření :-).

Kurz se koná téměř za každého počasí, místo je kryté. 

 

Co se bude připravovat a vařit:

  • Hovězí 30 dní odležený Sirloin steak s bylinkovým máslem, listovým salátem a pečivem

  • Pikantní hovězí "twister" s vyzrálou květovou špičkou, rajčatovou salsou, salátem a tortillou

  • Koriandrové hovězí satay s tamarindovou polevou

  • Hamburger s plísňovým máslem, nakládanou červenou cibulkou a křupavou slaninou

 

Co se na kurzu naučíte:

  • správně zakládat "oheň" v kotlovém grilu

  • rozdělit gril na několik tepelných grilovacích sekcí

  • zásadám správného grilování

  • přípravě všech pokrmů

  • připravit marinády a správně marinovat maso

  • připravit ochucená másla a oleje

  • připravit salsu (pikantní dip)

  • připravit vhodné přílohy a saláty

 

Co Vás ještě čeká:

 

  • pro každého účastníka je nachystán certifikát o absolvování kurzu
  • pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (voda, nealko nápoje, víno, pivo)


 

CENA KURZU ........ 3 700 Kč

LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.

 

Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.

Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.

Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.

 

REZERVACE - OBJEDNÁVKA KURZU - Grilování hovězího masa - kurz pod širým nebem

Termín kurzu
Počet účastníků
VÁMI VYBRANÝ TERMÍN JE JIŽ PLNĚ OBSAZEN.

Můžete se na něj však přesto zapsat jako náhradník.
V případě uvolnění místa Vás budeme neprodleně kontaktovat na uvedený telefon nebo e-mail.
  
Celková cena0 Kč
Celkem k úhradě0 Kč
 
OBJEDNATEL / PLÁTCE
Jméno a příjmení
Firma
DIČ
Ulice a číslo domu
Město
PSČ
Telefon
E-mail
Poznámka
Jak jste se o nás dozvěděl(a)?
Souhlasím se smlouvou
Přeji si být informován/a o novinkách






Upozornění: E-mail potvrzující Vaši objednávku a výzva k platbě odchází obratem po dokončení Vaší objednávky. Pokud tyto e-maily neobdržíte, prosím, dříve než nás budete kontaktovat, zkontrolujte si nevyžádanou poštu. Děkujeme.

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky