Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Jaroslav Karásek

 

Od roku 2015 - dodnes  pracuje ve svém podniku KAIZEN v Brně, kde se zabývá výrobou a rozvozem sushi a japonsko/korejské kuchyně, zajišťuje také "asijský" catering, vystupuje na gastro festivalech a učí nadšené diváky poznávat  japonskou a korejskou kuchyni.

V letech 2010 - 2015 pracoval jako šéfkuchař v restauraci Momo sushi v Brně 

V letech 2003 - 2010 pracoval jako Second chef -  v japonských restauracích MOSHI MOSHI (dnešní MOSHIMO)  v Brightonu a v Londýně, Velká Británie

V letech 2000 - 2003 pracoval jako sushi chef v Japonsko/korejské  restauraci Mashhana v Praze.

Vystudoval - Střední Hotelová škola a cestovní ruch Havířov

Vysoká Hotelová škola a cestovní ruch (Brno-Svážná) získal titul Bc.

Vedené kurzy vaření

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky