Od roku 2015 - dodnes pracuje ve svém podniku KAIZEN v Brně, kde se zabývá výrobou a rozvozem sushi a japonsko/korejské kuchyně, zajišťuje také "asijský" catering, vystupuje na gastro festivalech a učí nadšené diváky poznávat japonskou a korejskou kuchyni.
V letech 2010 - 2015 pracoval jako šéfkuchař v restauraci Momo sushi v Brně
V letech 2003 - 2010 pracoval jako Second chef - v japonských restauracích MOSHI MOSHI (dnešní MOSHIMO) v Brightonu a v Londýně, Velká Británie
V letech 2000 - 2003 pracoval jako sushi chef v Japonsko/korejské restauraci Mashhana v Praze.
Vystudoval - Střední Hotelová škola a cestovní ruch Havířov
Vysoká Hotelová škola a cestovní ruch (Brno-Svážná) získal titul Bc.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky