Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Polévky - kurz vaření

 
Nevyhovuje Vám žádný termín nebo kurz není vypsaný?
Registrujte svůj mail a jakmile kurz vypíšeme, obdržíte zprávu.
Termíny:
20.2.2019 ve 16:30 - 22:00
Volno. Lektor: Radim Procházka.  Rezervovat >

 
 

V české kuchyni si polévky vydobyly zásadní a podstatné místo. Nedovedeme si představit, že by ať už sváteční nebo všední oběd neobsahoval polévku. Vedle klasických polévek se dostávají na stůl čím dál častěji i polévky netradiční z cizokrajných surovin. Pojďme se ponořit na chvíli do tohoto světa vůní a chutí.


Jaké polévky si uvaříme:

  • Italská zeleninová polévka minestrone s parmezánovou ciabattou

  • Clam Chowder – ragú polévka s plody moře a lososem

  • Špenátový krém s taštičkou z listového těsta plněnou kozím sýrem

  • Tafelspitz – vídeňská specialita

  • Studená jahodová polévka s tvarohovými knedlíčky


Co se na kurzu naučíte:

  • připravit poctivý vývar

  • krájet zeleninu na různé tvary

  • zásadám vaření plodů moře (mušle, krevety, kalamáry, ...)

  • vyrobit francouzské máslo a zahušťovat jím

  • kombinovat polévky s vhodnou polévkovou přílohou

  • zásadám vaření "táhnutí" mas ve vývaru

  • zásadám šetrného vaření zeleniny

  • připravit polévku jako dezert

  • připravit krok po kroku všechny výše zmíněné polévky


Co vás ještě čeká:

  • pro každého účastníka je nachystán certifikát o absolvování kurzu

  • pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (káva, čaj, voda, džus, víno, pivo)


 

CENA KURZU (včetně konzumace) ........ 2 700 Kč

LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.

 

Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.

Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.

Kde kurzy probíhají:
Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).

Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.

 

REZERVACE - OBJEDNÁVKA KURZU - Polévky

Termín kurzu
Počet účastníků
VÁMI VYBRANÝ TERMÍN JE JIŽ PLNĚ OBSAZEN.

Můžete se na něj však přesto zapsat jako náhradník.
V případě uvolnění místa Vás budeme neprodleně kontaktovat na uvedený telefon nebo e-mail.
  
Celková cena0 Kč
Celkem k úhradě0 Kč
 
OBJEDNATEL / PLÁTCE
Jméno a příjmení
Firma
DIČ
Ulice a číslo domu
Město
PSČ
Telefon
E-mail
Poznámka
Jak jste se o nás dozvěděl(a)?
Souhlasím se smlouvou
Přeji si být informován/a o novinkách






Upozornění: E-mail potvrzující Vaši objednávku a výzva k platbě odchází obratem po dokončení Vaší objednávky. Pokud tyto e-maily neobdržíte, prosím, dříve než nás budete kontaktovat, zkontrolujte si nevyžádanou poštu. Děkujeme.

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky