Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


DEMI GLACE k vyzvednutí ve VĚTRNÍKU - kurz vaření

 
Nevyhovuje Vám žádný termín nebo kurz není vypsaný?
Registrujte svůj mail a jakmile kurz vypíšeme, obdržíte zprávu.
Termíny:
momentálně není vypsán žádný termín

 

Chybí Vám naše demi glace??

Nemáte si Váš perfektně připravený steak čím podlít?

Chybí Vám něco na zesílení hnědých omáček?

Objednejte si naši demi glace a po zaslání pokynů k platbě zaplaťte převodem. Po spárování platby Vám dojde email POTVRZENÍ PLATBY a s ním si můžete demi glace ve Větrníku v NC Královo pole vyzvednout!

PS.: má to svoje výhody...když už si ugriluješ dobrej steak, tak si závěrem můžeš "zapaplat pusu" nějakou laskominkou, kterou si při vyzvednutí demi glace ve Větrníku zakoupíš :-))) 

Máme demi glace telecí a nebo vepřovou, při vyzvednutí si řekněte, kterou chcete..

Pár tipů jak pracovat s naší demi glace: 

Demi glace je zavařena, je jí cca 250 g, v lednici nějaký čas neotevřená vydrží. Při otevření je dobré želé rozkrojit třeba na 4 díly, dát do krabičky a zamrazit.

  • Demi glace a vývar 1:1, přidej bylinku, osol, provař a za stálého šlehání na mírném ohni přidej několik kostek studeného másla (másla může být třeba jak 1/2 objemu omáčky). Máslo omáčku zahustí a zjemní. Na závěr můžeš do omáčky vmíchat trošku alkoholu, zelený pepř, hrubozrnnou hořčici a nebo nic :-)...bude výborná i tak. Taková omáčka se používá ke steakům.
  • Místo vývaru můžeš používat na 1/3 svařené šťávy (červená řepa, jablečná šťáva, portské víno, červené víno s medem, pomerančová šťáva) ...dokončení s máslem bude vždy stejné.
  • Demi glace můžeš naředit v poměru 1:1 se smetanou, krátce provařit, dochutit a vznikne jednoduchá chutná omáčka ke kuřecímu masu, v takové omáčce se hodí krátce vyvařit tymián nebo šalvěj.
  • Demi glace můžeš použít na zesílení základů ...kupříkladu, když děláš hovězí na houbách, tak pro lepší chuť dáš do základu 1 lžíci demi glace.

        Přejeme dobrou chuť, demi glace ZDAR! 

        POZOR: nejedná se o kurz vaření! 


         

        CENA KURZU ........ 250 Kč

        LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
        Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.

         

        Průběh kurzu:
        Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.

        Co s sebou:
        Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.

        Kde kurzy probíhají:
        Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).

        Jak se přihlásit:
        Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.

         

        Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky